Або я чогось не розумію, або навколо мене не ті люди зібрались. Вирішили охрестити донечку, а чоловік з свекрухою уже мають кандидатуру на роль куми. Я коли дізналась хто це , мало дар мови не втратила. Сказала категоричне “ні”, так тепер ледь до розлучення не доходить

Я в шлюбі 5 років, і нещодавно нарешті стала матір’ю. Дитина була довгоочікувана (то грошей не було, то були негаразди зі здоров’ям), тому ми з чоловіком натішитися не можемо на свою доньку. Вона росте добра і лагідна, але, на жаль, часто маємо різні недуги.

Ми з чоловіком обоє віруючі, але відвідуємо церкву рідко. Планували хрестити нашу дівчинку, але не хотіли поспішати з цим – чекали слушного моменту. Однак свекруха чоловіка переконала його, що у всіх недугах дочки винен пристріт недоброзичливців, і щоб її захистити, ми повинні влаштувати хрестини якомога швидше.

Надихнувшись словами матері, чоловік вже навіть зі своїм другом домовився, щоб він став хрещеним нашій дитині.

Я в принципі не проти того, щоб прискоритися, але є одна заковика – так, як моїй дитині всього півтора року, і я перебуваю в декретній відпустці, ні з ким із колишніх подруг я не спілкуюся. Через те, що я повністю присвятила себе материнству, всі знайомі дівчата вже забули про моє існування, і знайшли собі нових друзів. Загалом, гідної кандидатури на звання хрещеної я запропонувати не можу, а чекати, поки я знову вийду на роботу і знайду підходящу жінку, мій чоловік і його мати не хочуть. Вони наполягають на тому, щоб хресною стала колишня пасія чоловіка. Мовляв, ця жінка зараз зустрічається з його давнім другом, і готова нас виручити, але я не вірю в щирість її почуттів.

Хоч ця панянка і не вільна, але я чула про те, що у неї в стосунках не все гладко – спільні знайомі розповідали, що вона зі своїм нареченим не можуть знайти спільної мови, і можливо навіть він їй зраджує. Знаючи це, я не можу не хвилюватися, і не думати про те, що хрестини для неї – це лише спосіб знову зблизитися з моїм чоловіком. Раптом, вона таким чином хоче відповісти своєму хлопцеві за погане ставлення до себе?

Намагалася пояснити чоловікові причину свого небажання запрошувати його колишню на роль хресної, але він вважає, що це все мої жіночі вигадки і не сприймає це всерйоз. Його мати теж на його боці – каже, що знає цю панянку багато років (живуть по сусідству), і ходить з нею в одну церкву, вважає її віруючою і високоморальною. А я не розумію, як можна вважати високоморальною жінку, яка живе в гріху ? Вона ж навіть не розписана зі своїм нареченим, не кажучи вже про вінчання.

Мені вся ця ситуація здається дуже підозрілою – таке відчуття, що свекруха намагається помирити чоловіка з його колишньою, і розвести зі мною. Не хочу йти їм на поступки і кликати цю жінку собі в куми! Вже краще візьму жіночку, що в храмі на касі стоїть, ніж поєднувати наше життя з колишньою мого чоловіка.

Передрук без гіперпосилання на hot-news.com.ua – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page