Аджика від моєї невістки! Щороку випрошую у неї кілька баночок! Смакота неймовірна!

Чудово смакує з картопляним пюре взимку.

Інгредієнти:

  • 2,5 кг. помідор
  • 0,5 кг. моркви
  • 0,5 кг цибулі білої
  • 0,5 кг солодкого перцю
  • 3 шт. стручкового перцю
  • 150 гр. цукру
  • 2 столові ложки солі
  • 200 грам оцту білого 9%
  • 200 грам соняшникової олії
  • 300 гр. часнику.

Приготування:

Помідори, перець, моркву, цибулю перекрутити на м’ясорубці і варимо 2 години на маленькому вогні.

Потім додати олію, цукор, оцет і ще варити 40 хвилин.

Беремо часник і перець стручковий і також перекручуємо на м’ясорубці і висипаємо до суміші, варимо ще 15 хв, а в кінці додаємо сіль до смаку.

Відразу розлити по банках, стерилізуємо 10 хв і закатуємо.

Зберігаємо в прохолодному місці.

Смачного!

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Hot-news.com.ua заборонений!