Чудово смакує з картопляним пюре взимку.
Інгредієнти:
- 2,5 кг. помідор
- 0,5 кг. моркви
- 0,5 кг цибулі білої
- 0,5 кг солодкого перцю
- 3 шт. стручкового перцю
- 150 гр. цукру
- 2 столові ложки солі
- 200 грам оцту білого 9%
- 200 грам соняшникової олії
- 300 гр. часнику.
Приготування:
Помідори, перець, моркву, цибулю перекрутити на м’ясорубці і варимо 2 години на маленькому вогні.
Потім додати олію, цукор, оцет і ще варити 40 хвилин.
Беремо часник і перець стручковий і також перекручуємо на м’ясорубці і висипаємо до суміші, варимо ще 15 хв, а в кінці додаємо сіль до смаку.
Відразу розлити по банках, стерилізуємо 10 хв і закатуємо.
Зберігаємо в прохолодному місці.
Смачного!
Передрук матеріалу без гіперпосилання на Hot-news.com.ua заборонений!