Здоровье
Апельсиновий глінтвейн з корицею

Апельсиновий глінтвейн з корицею

4 порції

20 хв (ваші 20 хв)

Рецепт глінтвейну з апельсином і корицею на основі червоного вина.

Продукти (на 4 порції)

Вино червоне міцне — 750 мл

Сік апельсиновий — 400 мл

Кориця (палички) — 2 шт.

Цукор пісок — 125 г (за смаком)

або цукор коричневий — 125 г (за смаком)

Апельсин — 1 шт.

Покроковий рецепт:

З’єднати всі інгредієнти в каструлі. Гріти на середньому вогні, помішуючи, поки цукор не розчиниться.

Вимити апельсин, нарізати шматочками разом з шкіркою.

Викласти апельсин.

Залишити на вогні 10 хвилин, поки всі аромат не Заваров. Не давати вину закипіти, щоб алкоголь не википів.

Подавати апельсиновий глінтвейн відразу ж в вогнетривких склянках, апельсин і корицю можна залишити.

Смачного!

facebook