Астрологиня наголосила на даті, коли українцям варто чекати кардинальних змін: “Тяжкий тягар розрухи”

Валентина Віттрок вважає, що найбільш доленосним для країни буде початок серпня.

Відомий астролог Валентина Віттрок стверджує, що в кінці липня і на початку серпня українцям слід бути максимально обережними – буде підвищена небезпека. Однак саме серпень принесе кардинальні зміни в нинішній ситуації. Про це експерт повідомила на своїй сторінці в Facebook.

“Плутон для 4-го будинку (це будинок Батьківщини, землі, нерухомості) може означати руйнування, військові дії, але також кардинальні зміни, ремонт. Взагалі, Уран заходить в будинок Батьківщини України на кілька років, це може означати переформатування країни, наприклад створення нової Союзної держави – Польща/ Україна/ Литва. Тобто в наступні роки може виникнути нова держава на основі особистих свобод з Національною самоідентифікацією, також цілком ймовірно входження в Євросоюз і зміна грошей – перехід на Євро”, – стверджує Віттрок.

“На початку серпня спантеличує квадрат натального Плутона до транзитного Сатурну який стоїть на Місяці (душа українського народу) в натальній карті України. Тяжкий тягар розрухи, кармічні уроки, щось йде в небуття як віджилий матеріал. Відхід у потойбіччя і трансформація, на жаль, мають місце. Однак транзит білого місяця у Водолії на Місяці України також потрібно враховувати як роботу ангела-хранителя”, – резюмувала Валентина.

Фото взяте з вільних джерел

You cannot copy content of this page