Бажаючи забезпечити собі безбідну старість, я вирішила ризикнути і продала свою однокімнатну квартиру, щоб купити «двушку» в будинку, що тільки будувався. Мені з дочками довелося переїхати в орендоване житло. Вони на той час уже стали студентками. Отримавши ключі від квартири, я зробила там ремонт і продала її, а за отримані гроші знову купила квартиру в будинку, що зводився. А після цього почалось

Мого чоловіка не стало, коли дочки були ще маленькими, і мені довелося ростити їх одній. Де я тільки не працювала, щоб заробити гроші. З двома вищими освітами, мені доводилося розносити пошту, писати статті для журналів, складати астрологічні прогнози тощо. Але я змогла забезпечити своїй сім’ї гідне життя.

Бажаючи забезпечити собі безбідну старість, я вирішила ризикнути і продала свою однокімнатну квартиру, щоб купити «двушку» в будинку, що тільки будувався. Мені з дочками довелося переїхати в орендоване житло. Вони на той час уже стали студентками. Отримавши ключі від квартири, я зробила там ремонт і продала її, а за отримані гроші знову купила квартиру в будинку, що зводився. У цей період не стало моєї мами, і моя старша дочка переїжджає в її однокімнатну квартиру в центрі міста. Пізніше, вона її буде здавати в оренду, а сама орендувати житло, яке знаходиться поблизу дитячого садка.

А молодша дочка, в цей час, знімала з чоловіком квартиру вже на протязі 4 років. У моїй новій квартирі, ремонтами займався чоловік молодшої дочки за свої гроші. Продавши квартиру, я віддала їм витрачені гроші і ще подарувала десять тисяч, доларів у якості подяки за розуміння і допомогу при ремонті.

На сьогоднішній день вони вже переїхали, а я маю уже трикімнатну, правда, в нежилому стані. Мені, щоб зробити ремонт, довелося зайняти грошей, а після заселити квартирантів, щоб віддавати борги. На даний момент у мене з’явився чоловік, і ми живемо разом в його квартирі.

А старшу дочку, як виявилося, весь цей час не влаштовувало, що їй дісталася бабусина квартира. Вона звинувачує мене в тому, що я замість того, щоб купити їй нову квартиру, допомогла фінансово молодшій дочці.

Навіть той факт, що бабусина квартира коштує ніж у кілька разів більше ніж ті десять тисяч доларів. Я навіть запропонувала їй продати дві наші квартири, щоб купити більш пристойне житло, а собі – таку, на що залишиться.

Незважаючи на наші з нею стосунки, я хочу забезпечити її комфортним житлом. А ось з онукою у мене близькі і довірчі відносини. Для неї я залишаюся кращим другом.

Чоловік просить не вигадувати і не йти на поводу у доньки, адже, за його словами, я все, що повинна була для дітей зробила, та й сама ще маю купу боргів за власну квартиру.

Він ніби й правий, але ж це моя дитина. Як я можу не дати те, про що вона так просить?

Передрук без гіперпосилання на hot-news.com.ua – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page