Чоловік засмутився, але прийняв мою сторону в цьому питанні. Так його мати влаштувала цілу сцену. А в кінці ухопившись за щось почала осідати підкотивши очі до лоба. Сину сказала бігти до найближчої цілодобової аптеки. Я одразу зрозуміла, що це лиш театр, тому кинулась до телефону і почала викликати швидку. Вона ж миттю прийшла в себе, вихопила телефоні з посмішкою заявила, що сина мені просто так не віддасть. І ще, що має спеціаліста знайомого, який будь-який папірець напише. А син нездорову маму ніколи в житті не залишить

Після весілля чоловік попросив пожити разом з його мамою, так як вона дуже погано себе почувала. Я, по доброті душевній, погодилася на це. Тим більше що мені обіцяли повагу і прийняття в сім’ю як рідну. Ну, як можна було відмовити?

Однак усім цим гарантіям гріш ціна в базарний день! Як тільки свекруха зрозуміла, що ми до неї перебралися, то її поведінка по відношенню до мене різко змінилося. А так, як ми до весілля жили окремо, то я це все відразу відчула.

Спочатку намагалася не помічати її пакостей, але з часом вони ставали все наполегливіше і нахабніше. Причому, свекруха сунула свій ніс у всі потрібні і не потрібні питання. Я розумію, коли досвідчена людина підказує, як зробити краще. Але коли ця доросла людина за своїм нерозуміння елементарних законів, тієї ж фізики, тільки шкодить, то мене це напружує. Простий приклад, коли випрану білизну розвішують для просушування, то я його намагаюся вішати так, щоб на шнурку вона висіла рівно поперек довжини, так річ зберігає свій первісний вигляд. А свекруха стала перевішувати все за нижні краї, від чого річ витягується і в сторони і в довжину. Я демонстративно перевішую, як потрібно і правильно в такому випадку речі, на що вона тільки фиркає і стверджує, що я її не поважаю. І це лиш початок.

Не буду розповідати подробиць з приготування їжі, а просто зауважу, що я люблю насичений смак їжі, тому не шкодую продуктів. Свекруха ж постійно мені читає лекції з приводу того, що я дуже марнотратна і не економна. Мовляв фарш треба навпіл з хлібом для котлет робити, а ще туди вівсянку і картоплю додавати.

Я терпіла все це дуже довго, чесне слово. Але будь-якому терпінню приходить кінець. Тиждень тому я поставила чоловікові умову: або ми з’їжджає і живемо окремо, або я переїжджаю сама. Чоловік засмутився, але прийняв мою сторону в цьому питанні. Так його мати влаштувала цілу сцену. А в кінці ухопившись за щось почала осідати підкотивши очі до лоба. Сину сказала бігти до найближчої цілодобової аптеки. Я одразу зрозуміла, що це лиш театр, тому кинулась до телефону і почала викликати швидку. Вона ж миттю прийшла в себе, вихопила телефоні з посмішкою заявила, що сина мені просто так не віддасть. І ще, що має спеціаліста знайомого, який будь-який папірець напише. А син нездорову маму ніколи в житті не залишить.

З огляду на те, що в цей час чоловік вже вибіг в аптеку і нічого цього не чув, мені, навряд чи, вдасться переконати його в тому, що мати просто розіграла сцену. Сама я прекрасно розумію, що після такого концерту, ні про яке спільне проживання мови не може і йти. Але і чоловік зараз не переїде. Ось і виходить, що моя сім’ю опинилася на межі розлучення одразу після створення.

Поки підбираю варіанти орендованої квартири. Чоловік ходить чорніше хмари. Але мені теж все це неприємно. Ось тільки свекруха, схоже, отримала те, чого і домагалася: і мене вижила, і з сином у неї відносини прекрасні.

Здаватися я не збираюся, але як мені зберегти сім’ю в обставинах, що склалися ?!

Передрук без гіперпосилання на hot-news.com.ua – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page