Чудовий рецепт найсмачніших маринованих кабачків

Мариновані кабачки смачні самі по собі, ідеально підійдуть як гарнір до обіду з картоплею та м’ясом.

Це ласощі особливо смачне тим, що їх можна розкласти по банках і насолоджуватися цілий рік!

Інгредієнти на 4 літрові банки:

  • 1,5 кг цукіні
  • 4 зубчики часнику
  • 1 столова ложка солі
  • 1 чайна ложка чорного меленого перцю
  • 3 ложки цукру
  • 120 мл соняшникової олії
  • 120 мл 9% акт
  • 1 гострий перець
  • 20 г кропу
  • 20 г петрушки

Процес приготування:

Цукіні помити, нарізати.

Видаліть насіння.

Наріжте невеликими шматочками і помістіть в глибоку миску.

Додати подрібнений часник, цукор, сіль і олію.

Потім додайте оцет і додайте чорний перець.

Потім додайте в миску дрібно нарізану петрушку і кріп.

А гострий перець нарізати тонкими скибочками.

Ретельно перемішайте суміш.

Залишити на 3 години.

Банки ретельно вимийте і просушіть.

Через три години розкласти кабачки по банках.

Втрамбовуйте сильніше.

Заливаємо банки соком, що залишився.

Помістіть банки в каструлю.

Надіньте кришки, але не закручуйте їх.

Наповніть каструлю водою.

Коли вода закипить, пастеризуйте 15 хвилин.

Дістати банки, закрити кришками.

Залиште холонути.

Коли банки повністю охолонуть, приберіть їх у прохолодне місце.

Найкраще зберігати в погребі.