Дочка назвала цей салат – елітним! Може й так, але для мене це смакота-смакотою! Ловіть рецептик поки я не передумала! Жартую, звісно ж! Готуйте та смакуйте на здоров’я!
Салат з тунцем та болгарським перцем
Він неймовірний! Гості будуть в захваті!
Смачний салат, який можна готувати хоч на кожен день, він надзвичайно корисний, адже без використання майонезу, а вміст морепродуктів, робить його ще й оригінальним. А ще, він низькокалорійний з великим вмістом корисних речовин та вітамінів. Заправляти його можна сметаною або натуральним йогуртом.
Для декору, посипте насінням кунжуту або маслинами.
Вам знадобиться:
1 б. консерви з тунця
5 шт. філе анчоуса;
3 шт. середніх картоплини
1 солодкий перчик
250 гр. квасолі стручкової
2 шт. помідорів
1 цибулина
2 шт. курячих яєць
50 мл оцту винного
100 гр. олії оливкової
Мелений перець, кам’яна сіль за смаком
Готуємо так:
Картоплю відварити зі шкіркою, після чого охолодити та очистити.
Квасолю потрібно зварити, потім одразу промити холодною водою і забрати зайву вологу рушником.
Тунець розім’яти з допомогою виделки.
Перець очистити від насіння, порізати соломкою, помідори – на 4 частини (якщо великі то на 8).
Дрібно нарізаємо анчоуси.
Для заправки змішуємо винний оцет, перець, сіль.
Всі інгредієнти змішуємо, заправляємо та викладаємо зверху, шматочки яєць.
Смачного, друзі!
Фото – скріншот з відео