Дочка назвала цей салат – елітним! Може й так, але для мене це смакота-смакотою! Ловіть рецептик поки я не передумала! Жартую, звісно ж! Готуйте та смакуйте на здоров’я!

Дочка назвала цей салат – елітним! Може й так, але для мене це смакота-смакотою! Ловіть рецептик поки я не передумала! Жартую, звісно ж! Готуйте та смакуйте на здоров’я!

Салат з тунцем та болгарським перцем

Він неймовірний! Гості будуть в захваті!

Смачний салат, який можна готувати хоч на кожен день, він надзвичайно корисний, адже без використання майонезу, а вміст морепродуктів, робить його ще й оригінальним. А ще, він низькокалорійний з великим вмістом корисних речовин та вітамінів. Заправляти його можна сметаною або натуральним йогуртом.

Для декору, посипте насінням кунжуту або маслинами.

Вам знадобиться:

1 б. консерви з тунця

5 шт. філе анчоуса;

3 шт. середніх картоплини

1 солодкий перчик

250 гр. квасолі стручкової

2 шт. помідорів

1 цибулина

2 шт. курячих яєць

50 мл оцту винного

100 гр. олії оливкової

Мелений перець, кам’яна сіль за смаком

Готуємо так:

Картоплю відварити зі шкіркою, після чого охолодити та очистити.

Квасолю потрібно зварити, потім одразу промити холодною водою і забрати зайву вологу рушником.

Тунець розім’яти з допомогою виделки.

Перець очистити від насіння, порізати соломкою, помідори – на 4 частини (якщо великі то на 8).

Дрібно нарізаємо анчоуси.

Для заправки змішуємо винний оцет, перець, сіль.

Всі інгредієнти змішуємо, заправляємо та викладаємо зверху, шматочки яєць.

Смачного, друзі!

Фото – скріншот з відео