Рецепти
Домашній рецепт булочок без дріжджів і яєць

Дуже смачні булочки на всі випадки життя. Час приготування: 40 хвилин. Джерело

Порції: 6

Інгредієнти:

350 г борошна

3 ч. л. цукру

300 г натурального йогурту

½ ч. л. солі

2 ч. л. розпушувача

1 ст. л. рослинного масла

Читайте також: Картопля з грибами у вершках: смачний рецепт на всі випадки життя

Приготування:

1. Змішуємо борошно з сіллю, розпушувачем і цукром.

2. Змішуємо йогурт і масло.

3. Частинами додаємо борошно, перемішуючи.

4. Викладаємо тісто на посипану борошном поверхню і ділимо на 6 рівних частин.

5. Формуємо булочки і кладемо на деко. Розігріваємо духовку до 210-220 градусів і випікаємо 15-20 хвилин до золотистого кольору.

facebook