Паста виходить дуже густа, смачна, а головне без консервантів. І готується вона усього за 30 хвилин!
Інгредієнти:
- 5 кг помідорів
З 5 кг помідорів ви приготуєте приблизно 977 г томатного пюре, 3,5 л соку і 160 г насіння.
Приготування:
Помідори помити.
Потім розрізати на четвертинки.
Потім подрібніть їх блендером.
Отриману суміш вилити в каструлю.
Поставити на плиту.
Коли помідори почнуть варитися, процідіть суміш через сито, щоб злити сік.
Перекласти в інший горщик.
У горщику повинна залишитися тільки м’якоть з насінням.
Через 15 хвилин кип’ятіння ви помітите, що обсяг суміші зменшився.
Зняти з вогню і протерти гарячу суміш через сито.
Залиште постояти приблизно 5 хвилин.
Потім процідіть, щоб насіння залишилося в ситечку, а м’якоть пішла в каструлю.
Томатна паста готова!
Можна розлити в банки (пакети) і заморозити або стерилізувати в банках.
Потім використовуйте в міру необхідності для приготування улюблених страв.