Друзі мого сина сварили його: ти з ким одружуєшся, вона ж не така свята! Кілька хлопців ще перед весіллям до неї заходили, так просто, сам розумієш. Але син не вірив, сказав, що весь час зустрічей він її контролював, і нічого подібного не траплялося. Чесно кажучи, при першому знайомстві у мене теж було враження, що на неї наговорюють – така скромниця

Моєму синові нещодавно виповнилося 27 років. За плечима у нього вже коледж, армія, одруження і розлучення. Все встиг і досвіду набрався. Ось начебто – пора навчитися не наступати на ті ж граблі, але він якийсь смішний – обманює мене, що все начисто змінює в своєму житті, шукає собі нову дружину, а сам весь час повертається до минулого. Та ще й до якого?

Про те, що в 24 роки син надумав одружитися, я дізналася майже перед самим його весіллям. Наречена виявилася на 2 роки старша за нього, сирота з 19 років, вже є чотирирічний син, сама заміжньою не була, ось тільки квартира від матері залишилася. Дитина у неї бозна від кого, навіть в свідоцтві про народження батько не вписаний, сама інфантильна, таке враження, що по розуму їй років 15, не більше. Я спочатку здивувалася – ну що син у ній знайшов, може на окрему квартиру зазіхнув? Та ні, не такий він, сказав, що кохає цю дівчину, дитину прийме, як свою.

Друзі мого сина сварили його: ти з ким одружуєшся, вона ж не така свята! Кілька хлопців ще перед весіллям до неї заходили, так просто, сам розумієш. Але син не вірив, сказав, що весь час зустрічей він її контролював, і нічого подібного не траплялося. Чесно кажучи, при першому знайомстві у мене теж було враження, що на неї наговорюють – така скромниця, не схожа на дівчинку з подібними нахилами, хоч вона мені і не сподобалася. Весілля справили скромне, половину друзів сина не було, він з ними пересварився через наречену.

Молоді почали жити, і загалом непогано. Невістка працювала по змінах санітаркою в лікарні, син в фірмі – вікона ставлять, син у невістки спокійний. Його улюблена справа – сидіти перед планшетом, грати в стрілялки та озвучувати все, що відбувається: «Піу-піу-піу! Бабах-бабах!». А потім довго коментує, що він там робив. Мені подобався цей хлопчик, правда шуму від нього – вуха закладає!

Через рік невістка повідомила. що при надії. Син був у захваті – він вже звик до її сина, який називав його татом, а тут буде ще свій! Але син рано радів. Прийшов раз з роботи (його відпустили, застудився), і застав дружину з його колишнім другом! Дитина в цей час була в садку, а вона тільки з нічної зміни прийшла. Мій син надзвичайно переживав, невістка просила у нього вибачення. Чесно зізналася – не знає, від кого маля і зробила все необхідне. Але все ж він розлучився і пішов жити до мене.

Минуло відтоді півтора року, але за цей час син дівчат не мав. Останні ж півроку, може трохи більше він почав з кимось зустрічатися. Розповідав, що хоче знову одружитися, але вибирає з ким: одну в кіно водить, з іншого в кафе посидить. Тільки ось відчуло моє серце: ні з ким він нікуди не ходить, а волочиться до своєї колишньої. Побачила іграшкову машинку гоночну на пульті в прозорій упаковці в кімнаті сина, зрозуміло, що він не для себе купив. А ще почула, поки крутилася на кухні, що син піцу замовляє на адресу колишньої дружини, а потім пішов на всю ніч. Нещодавно дзвоню йому, розмовляю, і чую на задньому фоні дитячий голос: «Піу-піу-піу! Бабах! Ура! ». Ну все ж зрозуміло!

Найбезглуздіше – що навіть в такій ситуації син намагається все спростувати, каже, що я недочула! Присягається, що у нього там все скінчено і давно забуто, мовляв, його колишня дружина зовсім згулялась і йому на все начхати, він хоче інших стосунків. Не розумію, навіщо він обманює?! Так, я не любила невістку і завжди ставала на бік сина, але я ж не з тих свекрух, яка буде бігати і видирати у невістки сина. Але все одно – я боюся, дуже боюся, що син зійдеться з нею! Все ж може повторитися! Як мені вивести сина на довірливу розмову і що робити далі, якщо вони знову почнуть разом жити? Син у мене дуже чуйний, я боюся, що він не витримає повторної невірності!

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page