Думка про красуню співробітницю не давала мені спокійно спати. Уві сні я бачила її і його разом, як вони сміються наді мною. Після одного з таких сновидінь я вирішила, що мені теж треба стати красивою, як вона. Я пішла в салон краси, підстриглася і пофарбувала волосся як у суперниці. Навіть влізла в сімейний бюджет і купила собі нову сукню, але чоловік відреагував не так, як я сподівалась

Ох, як же мене переповнює почуття обурення. Я обурена на чоловіка, на його новеньку співробітницю, на себе. Справа в тому, що я ревную свого чоловіка до новенької. А як не ревнувати? Вона – досконалість. Куди там мені звичайній домогосподарці змагатися з нею. Я все намагаюся зрозуміти, коли це почалося. Коли я стала такою не спокійною, як зараз? Адже все було чудово.

Я вийшла заміж. Чоловік працював в офісі, а я на швейній фабриці. Вечорами ми ходили в кафе або кінотеатри. Але з часом мені набридла моя робота, а чоловік в силах був сам нас забезпечувати, і я зайнялася нашим будинком. Я готувала йому вечерю, прала, прибирала … Напевно, з цього все і почалося. Я зрозуміла, що втомилася від побуту, мені здавалося, що чоловік перестав мені приділяти увагу. Наші походи в кафе відмінилися, тому що я ж сама можу приготувати їжу. А в кінотеатри ми не встигали, тому що чоловік затримувався в зв’язку з новою посадою.

А потім у нього на роботі з’явилася нова дівчина. Сам він пішов вгору по кар’єрних сходах, а на його колишнє місце взяли новеньку. Я побачила її, коли прийшла зустрічати його після роботи. Він вийшов з нею, вони розмовляли про щось дуже захоплено. Мене відразу накрило. Просто вона. Навіть пояснити складно. Немов з глянцевого журналу зійшла. Молода, красива, одягнена за останнім словом моди. На таку навіть я повелась би. Мені було дуже соромно знайомиться з нею. Чоловік представив нас, а я тільки й думала про те, що даремно не помила голову і не зробила укладку. На її тлі я виглядала як сіра мишка. Чоловік, помітивши мій пригнічений стан, поцікавився, що стало його причиною. Я розповіла про свої думки, а він тільки посміявся і сказав, що для нього я найкраща. Мене це заспокоїло, але ненадовго.

Думка про красуню співробітницю не давала мені спокійно спати. Уві сні я бачила її і його разом, як вони сміються наді мною. Після одного з таких сновидінь я вирішила, що мені теж треба стати красивою, як вона. Я пішла в салон краси, підстриглася і пофарбувала волосся як у суперниці. Навіть влізла в сімейний бюджет і купила собі нову сукню.

Коли мене побачив чоловік, то замість схвалення я зустріла невдоволення з його боку. Він почав говорити, що я перегинають палицю. Що даремно я повторюю за його співробітницею. Він любить мене такою, яка я є і йому не потрібна чиясь копія. Вечір був зіпсований, а мої старання були безуспішні.

Ось що йому не так? Чому він не задоволений? Я стала краще і красивіше. Для нього ж стараюсь. Невже мені ніколи не стати такою як моя суперниця? Як можна змагатися з таким ідеалом? Як утримати чоловіка і впоратися з почуттям безпорадності?

Передрук без гіперпосилання на hot-news.com.ua – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page