Дуже смачна страва на скору руку: мінімум інгредієнтів, максимум смаку!: рецепт локшини з яйцем, грибами та помідорами

Дуже смачна страва на скору руку: мінімум інгредієнтів, максимум смаку!: рецепт локшини з яйцем, грибами та помідорами

Локшина – одна з центральних страв азійської кухні. Її готують у різний спосіб, ми пропонуємо вам досить простий, але безпрограшний рецепт.

Щоб приготувати цю страву, вам знадобиться зовсім небагато часу і зовсім невелика кількість інгредієнтів.

Вам знадобиться:

локшина — 250 г

помідори — 3-4 шт.

печериці — 5 шт.

часник — 3 часточки

яйце

кукурудзяне борошно — 1 чайна ложка

вода — 1 склянка

олія — 1 ст. л.

сіль

білий перець – 1 ч. л.

зелена цибуля

Готуємо так:

Розігрійте олію в сковороді з антипригарним покриттям на середньому вогні, додайте нарізаний часник і гриби, обсмажуйте до появи аромату. Додайте помідори, нарізані кубиками, і 1 склянку води, приправте сіллю та перцем.

Готуйте, доки помідори не стануть м’яким.

Влийте збите яйце і зачекайте близько 10-20 секунд, доки воно не затвердіє. Розчиніть кукурудзяне борошно у двох столових ложках води та перемішайте з томатним соусом.

Відваріть локшину в окропі протягом 3-5 хвилин. Змішайте соус із локшиною, прикрасьте зеленою цибулею та подавайте.

Смачного, друзі!

You cannot copy content of this page