Здоровье
Горіховий рулет до чаю. Ваші близькі оцінять!

Інгрідієнти:

Для тіста:

✓ 2 склянки борошна

✓ 4 ст. ложки густої сметани

✓ 50-100 грам вершкового масла або маргарину

✓ 0, 5 склянки цукру

✓ 1 яйце

✓ ¼ ч. л. солі

✓ ¼ ч. л. соди

Для начинки:

✓ 1 стакан волоських горіхів

✓ 0,5 склянки цукру

✓ 2 ст. л. меду

✓ 1/8 ч. л. кориці

Рецепт приготування
Змішати всі інгредієнти для тіста і замісити солодке тісто.

Розкачати тісто в пласт, залишаючи 1 край товстіший від іншого.

Тонкий край пласта змастити медом і посипати цукром і порізаними горіхами. Другий край змастити яйцем.

Загорнути пласт в рулет, починаючи з тонкого краю, після чого поміщаємо рулет на деко, змащене олією, зверху змастити яйцем.

Проколоти в деяких місцях рулет паличкою, щоб він не лопався.

Випікаємо рулет в добре розігрітій духовці до готовності.

Смачного!

Джерело

facebook