Гороскоп на 11 квітня 2022 – що обіцяють астрологи: кому варто подумати про здоров’я, а хто отримає підтримку від далеких друзів

Гороскоп на 11 квітня 2022 — що обіцяють астрологи: кому варто подумати про здоров’я, а хто отримає підтримку від далеких друзів

Овен

День забезпечить Овнам базову гармонію, але в окремі моменти псувати справу може їх імпульсивність, запальність або нелагідність. Багато Овнів будуть схильні за всяку ціну утримувати свою свободу і потурати своїм звичкам, в той час як ситуація вже вимагає від них нової, більш відповідальної і практичної поведінки. Зірки радять подумати про своє здоров’я і працездатність.

Телець

Сьогодні Тельці можуть не звертати уваги на випадкові повороти обставин, їх особистим інтересам це не шкодить. Однак варто бути готовими до змін. Для активних починань і різкої зміни курсу момент невідповідний, краще не поспішати з авантюрами, поводитися відповідно до запропонованих умов і придивлятися до обстановки. Можливо, зміниться ваш статус в парі, коло інтересів або тон спілкування з людьми.

Близнюки

Проблемою Близнюків аж до вечора може бути нерішучість, нестійкість настроїв. Вам може бути важко розібратися в своїх перевагах. Можливо, вам здадуться однаково привабливими дві різні цілі, які багато в чому суперечать одна іншій. Залишок дня добре провести в комфортній обстановці, в атмосфері затишку, достатку. У пізню годину не виключені вдалі придбання, у вашій пошті можуть з’явитися корисні повідомлення на злобу дня. Може несподівано прокинутися апетит.

Рак

День налаштовує Раків на експеримент з грошима, речами, інформацією, навчанням дітей або плодами творчості. Зірки радять не відмовлятися від незвичайного шансу, але спочатку обговорити варіанти з друзями і зацікавленими особами. В іншому разі, ви можете помилитися у виборі подарунка, позбутися бонусу, втратити оригінальне замовлення на творчу роботу або якось інакше упустити свою майбутню вигоду.

Лев

У цей день зірки радять Левам спиратися на перевірені часом плани і програми, на вірних помічників. Ситуація вимагає ґрунтовності і прагматизму, націлює на конкретний наочний результат. Успіх найімовірніше на колишній посаді, в звичному статусі. У знайомих справах буде частіше допомагати чуття. Розвивати нові напрямки варто лише в тому разі, якщо для них готова матеріальна база.

Діва

На початку дня Діви можуть покластися на долю: вона не дасть їм збитися зі шляху. Ймовірна підтримка від далеких друзів, іноземців, впливових людей, удача в сфері права, науки, викладання. А ось ввечері варто взяти ситуацію під особистий контроль, інакше вам майстерно нав’яжуть чужий стиль думок і дій, сценарій інтриги або ворожнечі. Можливий виклик з боку керівництва, партнера або конкурента.

Терези

Терези зможуть в черговий раз переконатися в тому, що безвихідних положень не буває. Без хвилювань і напруги сил сьогодні не обійдеться, зате хороші зміни не змусять себе чекати. Це відповідний момент для обговорення новин, впровадження нових методів і технологій. Протягом усього дня важливою якістю буде цілеспрямованість, в розмовах вітається конкретика. Сили, витрачені на суперечку, пошук чи іншу діяльність, повернуться до вас сторицею, якщо ви конструктивно мислите і знаєте, чого хочете.

Скорпіон

У Скорпіонів сьогодні немає приводу скаржитися на долю. Не буде нестачі в життєво важливих речах. З будь-якого положення знайдеться вихід, або вдасться заздалегідь попередити проблему. Можливі вдалі придбання, творчі знахідки. Може прийти віддача від колишніх досягнень і добрих справ, наприклад, запізніла подяка за надану комусь допомогу. У любовних відносинах пануватиме ідилія, деякі представники знаку будуть схильні підтримувати контакт з декількома об’єктами симпатій одночасно.

Стрілець

У Стрільців цей день залишить позитивні враження. Якщо дозволяє ситуація, краще провести його не на самоті, а з друзями або серед людей, які вам чимось близькі. Це відповідний момент для корпоративу, продовження свята, торжества, колективного заходу. Можлива несподівана удача, приємний збіг, виконання чергового бажання, підготовка ґрунту для майбутніх успіхів. Вашу увагу можуть прикувати до себе новини соціуму, культурні новинки, події в мережевому просторі.

Козоріг

Козорогам зірки радять самоусунутися від справ і влаштувати собі відпочинок. Атмосфера цієї доби розташовує до пригод. Серйозні починання, довгострокові плани краще виключити. Непогано змінити обстановку. У будь-якому занятті вітається елемент гри, творчості, легкої таємничості. Можливі несподівані зрушення в домашніх справах. Ризиковані ситуації обернуться на вашу користь, якщо ви не будете надмірно напружуватися і довіритеся фортуні.

Водолій

Водоліям сьогодні не складе труднощів раціонально використовувати час, знання, контакти, шанси, що випали, особисті таланти. Буде нескладно підібрати відповідні слова, опинитися в потрібному місці в призначений час.

Продуктивний день для мережевого спілкування, незвичайного хобі, а також для інтелектуальної роботи, наприклад, програмування, наукових досліджень. Добре займатися звітністю, підведенням підсумків, оновленням пакету документів, структуризацією баз даних, оптимізувати засоби зв’язку та навігації.

Риби

Поточні справи набувають більш ясного вигляду. Остаточному вирішенню проблем допоможе щасливий випадок. Можливо, знайдуться потрібні папери або знову з’являться люди, які вас цікавлять. Критичні питання будуть несподівано переглянуті в кращу сторону. Можна уточнювати умови угод і контрактів на період не більше року. Особливу увагу приділіть медичним, фінансовим і правовим нюансам. Деталі, пов’язані з роботою і кар’єрою, важливі для Риб, пов’язаних з творчою сферою або, які ведуть діяльність за кордоном.

Фото ілюстративне

You cannot copy content of this page