Гороскоп на тиждень з 16 по 22 травня 2022 року від українських екстрасенсів розповість, що чекає кожен знак зодіаку в кінці весни. Що прогнозують зірки, на що звернути увагу, а чого краще уникати

Гороскоп на тиждень з 16 по 22 травня 2022 року від українських екстрасенсів розповість, що чекає кожен знак зодіаку в кінці весни. Що прогнозують зірки, на що звернути увагу, а чого краще уникати

Овни

На цьому тижні Овнам варто приготуватися до труднощів і критики на роботі. Уміння бачити проблеми під іншим кутом і нестандартно їх вирішувати — ваша сильна сторона. Стійте на своєму і в кінці тижня можете отримати приємний бонус від керівництва. На вихідних Овнам варто присвятити вільний час саморозвитку.

Тельці

Тельцям на цьому тижні варто переглянути свої погляди на деякі моменти у житті. Вам пора усвідомити, що долати труднощі самотужки — не найкращий варіант. Поруч з вами є люди, які завжди готові підтримати і допомогти. Не відштовхуйте їх! Зберіться на вихідних веселою компанією і гарненько повеселіться.

Близнюки

Близнюків очікує тиждень роботи над собою. Припиніть думати про те, що ж про вас подумають оточуючі. Без докорів сумління беріть з будь-яких життєвих ситуацій особисту вигоду. Доведіть це до автоматизму і побачите скільки сюрпризів для вас приготував Всесвіт. На вихідних відкладіть всі справи і влаштуйте собі кіномарафон з улюбленими снеками.

Раки

Минулого тижня Раки взяли на себе серйозні зобов’язання, які безсумнівно принесуть особисту і професійну користь. Але на цьому — постарайтеся чітко розмежувати час для роботи і для відпочинку. Принесені в жертву вихідні ніхто особливо не оцінить, а будь-яка понаднормова робота повинна бути оплачена.

Леви

Левам на цьому тижні відкриються нові можливості для кар’єрного та особистісного росту. Секрет вашого успіху — вміння переконувати, організовувати і ініціювати різні нововведення. Розкрийте свій потенціал і пустіть у хід весь запас ентузіазму. На вихідних не байдикуйте, а проведіть час з користю для себе і оточуючих.

Діви

У Дів цей тиждень буде сповнений емоційних контрастів. Незважаючи на неймовірну завантаженість у будні дні і загальну втому, ви будете заряджати позитивом всіх навколо. За це зірки приготували для вас кілька сюрпризів ближче до кінця тижня. Якими вони будуть — залежить тільки від вашої рішучості та віри у краще.

Терези

На цьому тижні, якщо Терези не ризикують, то не п’ють, як то кажуть, шaмпaнського. Часом, рішення піти на необдуману авантюру може принести приголомшливий успіх. Так і у вас на цьому тижні. Не бійтеся нових пропозицій і сміливо переходьте до дій. На вихідних Терезам варто поставити нові цілі та подумати над шляхами їх досягнення.

Скорпіони

Скорпіони на цьому тижні будуть насолоджуватися приємними моментами. Але сильно розслаблятися теж не варто. Не забувайте про свої життєві пріоритети. Робота і друзі — це прекрасно, але знайдіть час для зустрічі з найріднішими людьми. Організуйте на вихідних культурну програму і гарненько відпочиньте сім’єю.

Стрільці

Тиждень для Стрільців приготував зовсім нічого. Зате ви нарешті зможете приділити час своїм бажанням і саморозвитку. Як варіант, додати фарб у сірі будні допоможе нове захоплення. На вихідних ідеальним варіантом відпочинку для Стрільців може стати домашня затишна обстановка в оточенні найближчих.

Козероги

На цьому тижні Козерогам вдасться добре проявити себе на роботі. Але будьте обережні, хтось навмисно буде створювати вам нові проблеми. Постарайтеся зважувати кожен свій крок і діяти з розумом. Зверніться за підтримкою до того, кому можна довіряти. Разом ви зможете вивести недоброзичливця на чисту воду.

Водолії

Водоліям на цьому тижні варто сконцентрувати увагу на своїх цілях. Ваша завзятість може почати дратувати оточуючих. Відкиньте зайві думки і припиніть у всьому шукати прихований сенс. Це буде тільки заважати у досягненні бажаного. На вихідних Водоліям варто відволіктися від справ і трохи розвіятися на свіжому повітрі.

Риби

Рибам на цьому тижні не варто намагатися стрибнути вище своєї голови. Виконуйте свої обов’язки спокійно і на совість. Рівномірний розподіл навантаження допоможе вам встигати втілювати все задумане. На вихідних приділіть час домашнім клопотам. Можливо, для затишку вам не вистачало новенького вазона або ароматичної свічки.

Фото ілюстративне

You cannot copy content of this page