Готуйте, поки є кабачки: ця запіканка зробила мій день, і не тільки мій, а й всієї моєї сімейки. Смачно, не те слово! (рецепт)

Готуйте, поки є кабачки: ця запіканка зробила мій день, і не тільки мій, а й всієї моєї сімейки. Смачно, не те слово! (рецепт)

Дуже смачно до сніданку, а також дуже корисно!

Для приготування вам знадобиться:

Кабачків — 400 грамів

Цибуля — 1 штука

Помідор — 1 штука

Курячі яйця — 2 штуки

Твердий сир — 100 грам

Сир пармезан для посипання — 10 грамів

Борошно — 2 столові ложки

Часник — 2 зубчики

Сіль — за смаком

Готуємо так:

Спочатку ретельно миємо кабачок, відрізаємо крайні частини та чистимо. Натираємо на крупній тертці, солимо, перемішуємо і на 15 хвилин відставляємо, щоб овоч пустив сік.

Після того, як пройде визначений термін віддавлюємо сік із кабачка.

Подрібнюємо помідор, цибулю, часник. Змішуємо їх в одну масу і додаємо тертий сир та яйця. Добре перемішуємо.

Додаємо борошно. Перемішуємо ще раз і викладаємо у глибоку форму.

Посипаємо тертим пармезаном.

Відправляємо нашу запіканку у попередньо розігріту духовку. Випікаємо 25-30 хв при 180 градусах.

Подаємо запіканку теплою чи холодною. За бажанням можна прикрасити страву зеленню або навіть подавати її зі сметаною чи соусом.

Смачного, друзі!

Фото – скріншот з відео