Готую так картоплю в той час, коли до цього “процесу” геть немає часу та натхнення: виходить смачно та корисно, а чого ще треба? Готуйте і ви на здоров’я. До речі, її можна готувати, як в рукаві, так і в мультиварці!

Готую так картоплю в той час, коли до цього “процесу” геть немає часу та натхнення: виходить смачно та корисно, а чого ще треба? Готуйте і ви на здоров’я. До речі, її можна готувати, як в рукаві, так і в мультиварці!

Картопля з овочами в рукаві

Це чудовий варіант пісного обіду або для дієтичного харчування. За потреби можете додати шматочки м’яса або ще кілька видів овочів: кабачки, цвітну капусту, броколі.

Але в рецепті використано лише цибулю, моркву, перець та баклажан. Особисто я, ще додаю дрібно нарізаний перець чилі, для гостроти смаку, але видаляючи насіння. Ще картоплю можна запікати в мікрохвильовці. Подавати посипавши свіжою зеленню до часникового соусу.

Вам знадобиться:

8 шт. картоплі

1 баклажан

1 болгарський перець

1 цибулина

1 морквина

2 ст. л. олії

сіль, спеції за смаком.

Готуємо так:

Овочі очистити, порізати півкільцями, перець подрібнити соломкою.

Всі овочі з’єднати, посолити, додати олії, спеції та перемішати.

Всі інгредієнти викласти у рукав для запікання, зробити невелички отвори, щоб випаровувався пар.

Запікати 50 хвилин при температурі 200 градусів.

Смачного, друзі!

Фото з вільних джерел