Готую так картоплю в той час, коли до цього “процесу” геть немає часу та натхнення: виходить смачно та корисно, а чого ще треба? Готуйте і ви на здоров’я. До речі, її можна готувати, як в рукаві, так і в мультиварці!
Картопля з овочами в рукаві
Це чудовий варіант пісного обіду або для дієтичного харчування. За потреби можете додати шматочки м’яса або ще кілька видів овочів: кабачки, цвітну капусту, броколі.
Але в рецепті використано лише цибулю, моркву, перець та баклажан. Особисто я, ще додаю дрібно нарізаний перець чилі, для гостроти смаку, але видаляючи насіння. Ще картоплю можна запікати в мікрохвильовці. Подавати посипавши свіжою зеленню до часникового соусу.
Вам знадобиться:
8 шт. картоплі
1 баклажан
1 болгарський перець
1 цибулина
1 морквина
2 ст. л. олії
сіль, спеції за смаком.
Готуємо так:
Овочі очистити, порізати півкільцями, перець подрібнити соломкою.
Всі овочі з’єднати, посолити, додати олії, спеції та перемішати.
Всі інгредієнти викласти у рукав для запікання, зробити невелички отвори, щоб випаровувався пар.
Запікати 50 хвилин при температурі 200 градусів.
Смачного, друзі!
Фото з вільних джерел