Breaking News
Олена та Ліля лежали в одній палаті – сестри й лютi вороги водночас. У матері душа боліла щоразу, коли навідувалася до своїх дівчат. Вони відверталися одна від одної, мовчали й плaкaли
– Ти мені дуже подобаєшся, – швидко заговорила – Галі нема, ніхто ні про що не здогадається. Якесь дивне відчуття охопило Надю. Вона зрозуміла, що при надії. Це, звісно, ускладнить її життя, та й з хати Галя вижене. Збігали місяці. Свою таємницю вона вже не могла приховувати, взялася пакувати речі
Колись ми жили дуже бідно, а мені, жінці при надії, захотілося червоної ікри, ну, ось до сліз захотілося, якщо не з’їм, то просто не витримаю, і чоловік на наступний день вручив мені заповітну баночку
Микола нинішній так тепло згадує дружину. Тодішньому ж Миколі здавалося, що вона, крім кухні й дітей (робота не рахувалася), нічого не бачить. Вічно в неї як не прання, то миття вікон, то чищення килимів. А з літа до осені кухня взагалі перетворювалася на консервний цех
Після того несподіваного візиту Юля потрапила в лікарню. А тим часом Тетяна Михайлівна вдруге навідалася, щоби забрати від своїх внуків «усе, надбане її сином». Діти, обнявшись, стояли в куточку й дивилися, як їхня бабуся керує незнайомими дядьками, котрі виносили з квартири телевізор, музичний центр, кухонний комбайн, мікрохвильовку і навіть каструлі. Їх подарували Юлі на день народження колеги по роботі
Рецепти
Гречаники до вечері

Ця страва відноситься до традиційних слов’янських пригощань, вона є корисною і дуже смачною.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • фарш будь-який, 500 г.
  • цибуля, 2 шт.
  • яйця, 1 шт.
  • гречка, 1 стакан.
  • борошно.
  • сіль за смаком.
  • часник за смаком.
  • соус томатний, 300 мл.
  • спеції за смаком.
  • олія рослинна.

Як готувати:

  1. Відварюємо гречану кашу, охолоджуємо і відмірюємо 1 стакан.
  2. Фарш змішуємо з гречкою, яйцем, солимо і перчимо до смаку. Можна додати будь-які спеції. Формуємо котлети і укладаємо в форму.
  3. Цибулю ріжемо кубиками, обсмажуємо, вливаємо томатний соус, додаємо сіль, перець, спеції, трохи цукру, рубану зелень, борошно, все змішуємо і тушкуємо соус 3 — 4 хвилини.
  4. Заливаємо гречаники соусом і ставимо форму в духовку, розігріту до 200 градусів. Запікаємо їх протягом 30 хвилин.
  5. Гречаники відмінно підходять до будь-якого гарніру, салату з свіжих овочів, вони смачні, як в гарячому, так і в холодному вигляді.
  6. За смаком ви також можете додати в фарш часник, зелень, а в соус — базилік, лавровий лист та інші спеції. Також не завадить і пара ложок жирної сметани.

Все наша страва готова. Смачного!