Breaking News
Після того несподіваного візиту Юля потрапила в лікарню. А тим часом Тетяна Михайлівна вдруге навідалася, щоби забрати від своїх внуків «усе, надбане її сином». Діти, обнявшись, стояли в куточку й дивилися, як їхня бабуся керує незнайомими дядьками, котрі виносили з квартири телевізор, музичний центр, кухонний комбайн, мікрохвильовку і навіть каструлі. Їх подарували Юлі на день народження колеги по роботі
Гречаники до вечері
Хрусткі малосольні огірочки «Весільні» : без кип’ятіння і стерилізації
Вишнева леді: Білкові коржі з мигдалем, маком та кокосом, ніжний зварний крем, білий шоколад та легка вишнева кислинка роблять цей пляцок неперевершеним та витонченим, неначе справжня леді
Нарешті я отримала лист, від якого спалахнула щастям: коханий освідчився мені. Моя душа співала. Але жінка завжди залишається жінкою. Мені раптом спало на думку: як довго і наполегливо він боровся за своє перше кохання! І я захотіла, щоб він і мене добивався. Хоч трішечки, хоч недовго. Я ж добре знала його рішучість! У якомусь особливому емоційному стані я написала йому, що зустріла іншого… Відправила листа і почала чекати — була певна, що він одразу примчить
Рецепти
Гречаники до вечері

Ця страва відноситься до традиційних слов’янських пригощань, вона є корисною і дуже смачною.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • фарш будь-який, 500 г.
  • цибуля, 2 шт.
  • яйця, 1 шт.
  • гречка, 1 стакан.
  • борошно.
  • сіль за смаком.
  • часник за смаком.
  • соус томатний, 300 мл.
  • спеції за смаком.
  • олія рослинна.

Як готувати:

  1. Відварюємо гречану кашу, охолоджуємо і відмірюємо 1 стакан.
  2. Фарш змішуємо з гречкою, яйцем, солимо і перчимо до смаку. Можна додати будь-які спеції. Формуємо котлети і укладаємо в форму.
  3. Цибулю ріжемо кубиками, обсмажуємо, вливаємо томатний соус, додаємо сіль, перець, спеції, трохи цукру, рубану зелень, борошно, все змішуємо і тушкуємо соус 3 — 4 хвилини.
  4. Заливаємо гречаники соусом і ставимо форму в духовку, розігріту до 200 градусів. Запікаємо їх протягом 30 хвилин.
  5. Гречаники відмінно підходять до будь-якого гарніру, салату з свіжих овочів, вони смачні, як в гарячому, так і в холодному вигляді.
  6. За смаком ви також можете додати в фарш часник, зелень, а в соус — базилік, лавровий лист та інші спеції. Також не завадить і пара ложок жирної сметани.

Все наша страва готова. Смачного!