Breaking News
Невідомо, скільки б продовжувався такий стан, але Алла одержала запрошення до нотаріуса. І дізналася, що і дачу, і «Волгу», що залишилася після батька, і всі сімейні цінності мати заповіла Вадиму. Документ був написаний того дня, коли Алла пішла до Олега. Відтак знайшла товсту пачку листів Вадима
Тишу в кабінеті перервав сигнал на мобільному телефоні чоловіка, що лежав на столі. Оксана не мала звички «ритися» в його телефоні, бо завжди довіряла коханому. Однак вирішила глянути, може, там щось термінове. Побачене і прочитане остаточно збило з пантелику: «Я все підготувала. Думаю, вона не здогадається. Вечір має бути незабутнім». І відправник – «Ланочка».
У неділю вранці на Таниному подвір’ї на все село вигравали музики. А дівчину під гіркі весільні пісні вдягали у вельон. Мати радісно благословила доньку, хоч не розуміла, чого дитина така зажурена, куди подівся її дзвінкий сміх. Хоч би не заслабла? А коли у двір під весільний марш зайшли гості молодого, всі замовкли
Йде втомлена жінка з роботи, тягне важкі сумки, по дорозі заскочивши в магазин. «Що ж, – питаю, – так надриватися? Невже допомогти нікому?» «Та є кому, – відповідає. – Два сини вдома. Одному – двадцять сім років, іншому – тридцять один рік. Вперлися в свої комп’ютери, ніяк не витягнути. Зараз прийду, почнуть по пакетах лазити, хапати на ходу. Хоч би одружилися чи що? Все легше було б»
Іра мовчки розігрівала вечерю. Мовчазну тишину порушило сповіщення в її мобільному. На екрані висвітився невідомий номер. Відкрила повідомлення і застигла на місці. Це були світлини
Рецепти
Гречаники до вечері

Ця страва відноситься до традиційних слов’янських пригощань, вона є корисною і дуже смачною.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • фарш будь-який, 500 г.
  • цибуля, 2 шт.
  • яйця, 1 шт.
  • гречка, 1 стакан.
  • борошно.
  • сіль за смаком.
  • часник за смаком.
  • соус томатний, 300 мл.
  • спеції за смаком.
  • олія рослинна.

Як готувати:

  1. Відварюємо гречану кашу, охолоджуємо і відмірюємо 1 стакан.
  2. Фарш змішуємо з гречкою, яйцем, солимо і перчимо до смаку. Можна додати будь-які спеції. Формуємо котлети і укладаємо в форму.
  3. Цибулю ріжемо кубиками, обсмажуємо, вливаємо томатний соус, додаємо сіль, перець, спеції, трохи цукру, рубану зелень, борошно, все змішуємо і тушкуємо соус 3 – 4 хвилини.
  4. Заливаємо гречаники соусом і ставимо форму в духовку, розігріту до 200 градусів. Запікаємо їх протягом 30 хвилин.
  5. Гречаники відмінно підходять до будь-якого гарніру, салату з свіжих овочів, вони смачні, як в гарячому, так і в холодному вигляді.
  6. За смаком ви також можете додати в фарш часник, зелень, а в соус – базилік, лавровий лист та інші спеції. Також не завадить і пара ложок жирної сметани.

Все наша страва готова. Смачного!