Ідея для вишуканої вечері – вершковий суп з кукурудзою

Хочете вразити гостей вишуканою стравою не за всі гроші світу? Вам сюди – ви ще цей рецепт в закладки поставите, бо він не просто смачний, а й дуже легкий в приготуванні. А все зверху присипане ще й «здоровим харчуванням» без надміру смаженого.

Інгредієнти:

• зерна кукурудзи(можна морожені, чи свіжі) – 300 г

• плавлений сир – 2 пачки

• картопля – 3 шт

• морква – 1 шт

• цибуля – 1 шт

• вершкове масло – 20 г

• зелень

• сіль

• лаврове листя

• перець горошок

Приготування:

1. Підготуйте овочі – натріть моркву та поріжте кубиками картоплю

2. Візьміть каструлю з товстим дном і в ній протушіть моркву – на дно дайте масло та тушкуйте до м’якості.

3. До моркви додайте картоплю та цілу цибулю(!) і залийте все 1, 5 літрами води.

4. Посоліть, додайте перець та лавровий листок, варіть періодично знімаючи пінку.

5. Слідкуйте за готовністю картоплі, якщо вона майже готова, то додайте кукурудзу, але перед тим заберіть цілу цибулю з супу.

6. Натріть плавлені сирки та додайте до майже готового супу до повного їхнього розчинення.

7. перед подачею на стіл – посипте свіжою зеленню.

Смачного!

Фото: колаж.