Кума навчила готувати найсмачніші в світі – оладки! Дівчатка, ділюсь рецептом і з вами. Вони не “опадають” під час смаження, що для мене дуже важливо!

Дуже смачний рецепт оладок! Готуйте та смакуйте на здоров’я!

Кума навчила готувати найсмачніші в світі – оладки! Дівчатка, ділюсь рецептом і з вами. Вони не “опадають” під час смаження, що для мене дуже важливо!

Вам знадобиться:

кефір 300 мл

сода 0,5-1 ч л

цукор 1-1,5 ст л

сіль щіпка

борошно 1,5 ст (стакан 200 мл)

Готуємо так:

Покладіть у кефір соду, добре перемішайте. Повинна з’явитися піна. Потім всипте цукор і сіль, знову перемішайте. Але ні в якому разі не додавайте цукру “трішки більше”, інакше пишні оладки не вийдуть.

Борошно вмішуйте поступово. Тісто має вийти густим. Не займайтеся ним довго, головне, щоб не було грудок.

Пишність оладок залежить від густоти тіста! Тісто має вийти густим! Смажте оладки відразу як замісили тісто!

Налийте на розпечену сковороду олію і відразу починайте смажити. Підійде середній вогонь. Наливайте тісто з відстанню близько 1 см. Смажте до рум’яної скоринки з обох сторін, оладки викладайте на серветки, щоб прибрати зайвий жир.

З чим подавати

Оладки — це хороший привід поїсти варення, згущеного молока і меду. Альтернативи чаю і каві — кефір, густий кисіль і компот.

Наш рецепт не солодкий, тому щось солоненьке теж можна класти в тарілку. Наприклад, смажений червоний перець або спаржу, зелений горошок, помідори, оливки, огірок.

Смачного, друзі!

Фото спеціально для hot-news