Квашена капуста за одну добу – коли хочеться вже або, хай буде, максимум на завтра

Квашена капуста – це неймовірна смакота! З пахучою олійкою і цибулькою, до вареної картопельки з кропом… Аж слинка потекла!

Готувати на зиму квашену капусту ви вже вмієте – бо тут, основне, пройти ввесь процес заквашування. Але, що робити, коли квашеної капусти хочеться вже або, хай буде, максимум на завтра? І на ваші забаганки є рецепт.

Квашена капуста – рецепт

Інгредієнти:

• Капуста – 3 кг

• Морква -2 шт

• Цукор – 1 столова ложка

• Мед – 1 чайна ложка

• Сіль – 1,5 столові ложки

• Вода кип’ячена

Приготування:

Капусту помити та дрібно нашаткувати, додати тонко потерту моркву, перемішати, але але руками не м’яти.

Викладаємо капусту у велику банку, бажано в 3-х літрову, а можна в дві банки по 1,5 літра.

В банках капусту добре утрамбовуємо та заливаємо кип’яченою водою.

Зверху сипемо сіль, цукор і мед.

Поставте банку в каструлю та накрийте кришкою.

Вже через добу квашена капуста готова! Смачного!

Фото: скрін з відео.