Квашена капуста – це неймовірна смакота! З пахучою олійкою і цибулькою, до вареної картопельки з кропом… Аж слинка потекла!
Готувати на зиму квашену капусту ви вже вмієте – бо тут, основне, пройти ввесь процес заквашування. Але, що робити, коли квашеної капусти хочеться вже або, хай буде, максимум на завтра? І на ваші забаганки є рецепт.
Квашена капуста – рецепт
Інгредієнти:
• Капуста – 3 кг
• Морква -2 шт
• Цукор – 1 столова ложка
• Мед – 1 чайна ложка
• Сіль – 1,5 столові ложки
• Вода кип’ячена
Приготування:
Капусту помити та дрібно нашаткувати, додати тонко потерту моркву, перемішати, але але руками не м’яти.
Викладаємо капусту у велику банку, бажано в 3-х літрову, а можна в дві банки по 1,5 літра.
В банках капусту добре утрамбовуємо та заливаємо кип’яченою водою.
Зверху сипемо сіль, цукор і мед.
Поставте банку в каструлю та накрийте кришкою.
Вже через добу квашена капуста готова! Смачного!
Фото: скрін з відео.