Лінивий рецепт запеченої картоплі: вийде краще, ніж на вугіллі

Ледачий рецепт запеченої картоплі: вийде краще, ніж на вугіллі

Чотири інгредієнти забезпечать шикарну страву, яку можна подавати як основну страву.

У цьому полягає його відмінність від звичної картоплі в мундирі, який зазвичай є гарніром.

Цей варіант можна нічим не доповнювати, бо страва вже й така прекрасна. А з м’ясом чи рибою страва стане ще смачнішою.

Інгредієнти:

картопля – 8 бульб;

яєчний білок – 2 шт.;

морська сіль – 4 столові ложки;

вершкове масло – 50 г.

Приготування

1. Картоплю від шкірки не потрібно очищати, але необхідно ретельно промити бульби. Потім у кожній картоплині вилкою роблять по 2-3 отвори.

2. Секрет дивовижного смаку у білковому кремі. Тому білки збивають і занурюють у суміші кожну картоплину.

3. Потім овоч обвалюють у солі і викладають на лист. Картоплю запікають у духовці півтори години за 160 °C.

Через 90 хв. температуру збільшують до 200 ° C і готують ще годину.

4. Перед подачею бульби обтрушують від солі і роблять глибокі надрізи. У них додають шматочок вершкового масла.

На приготування йде близько 2 год 10 хв., але по смаку страва перевершує картопля, приготований на вугіллі.

До картоплі також можна приготувати улюблений салат і напій.

You cannot copy content of this page