Мама додає в оладки яблуко – діти їх страшенно люблять

Щось зранку швидко заколотити і при цьому впросити дітвору аби з’їла – це трохи різні речі. Проте, оладки моєї мами, діти їдять з задоволенням, хоч вона й не витрачає на їх приготування багато часу. Каже, що її секрет в яблуках, що ростуть у нашому саду – вони тверді і соковиті, тому й оладки виходять дуже смачними. Інколи, вона додає й родзинки, але перед тим їх запарює на хвилин 15. А далі рецепт дуже простий.

Інгредієнти:

2 яйця

250 мл кефіру 2,5%

160 г борошна

100 г цукру

1 ч. л. розпушувача

дрібка солі

3 яблука

100-150 мл соняшникової олії для смаження

Приготування:

1. Робимо тісто: змішуєте в глибокій мисці борошно, розпушувач, сіль, цукор, яйця, кефір. Має вийти консистенція густої сметани, тому можете трішки досипати муки, поки не вийде потрібного стану.

2. Додаємо натерті на грубій терці яблука в тісто. Мама шкірку обрізає.

3. Печемо оладки на розігрітій пательні і викладаємо на паперовий рушник, щоб ввібрало олію

4. Подаємо на стіл, посипавши цукровою пудрою чи родзинками.

Смачного!

Фото pexels

You cannot copy content of this page