Мама Жені не стала заперечувати, тим паче, що дівчина здалась хазяйновитою. Але тоді вона не могла уявити, що її житло з комфортної квартири перетвориться на прохідний двір, а вона стане в ньому чимось на зразок служки

У двері подзвонили. Відкривши двері, Людмила Ігорівна побачила незнайому дівчину, яка прийшла на манікюр. Здавалося, гості було все одно, що вона настала брудним взуттям повз килимка.

Жінка пояснила дівчині, що Марина трохи затримується і доведеться почекати. Дівчина трохи обурилася, але попросила для себе чаю. Людмила Ігорівна невесело пройшла на кухню, подумавши про те, що якби не клієнтки дівчини її сина, то вона б місця б собі не знаходила від неробства, не знаючи, чим себе ще зайняти після робочого дня.

Людмила Ігорівна – мама 22-річного сина. До Марини він зустрічався з дівчиною, з якою розлучився. Жінка не уточнювала, що сталося між молодими людьми, але було зрозуміло, що хлопцеві було дуже важко. І коли син привів нову дівчину знайомитися з мамою, жінка видихнула з полегшенням. Марина, так звуть дівчину, ще студентка, але встигає ще підробляти майстром нігтьового сервісу. Марина Ігорівна одразу побачила в Марині доброту, гострий розум і цілеспрямованість.

А через два місяці після їхнього знайомства, Женя, син Людмили Ігорівни, попросив маму дозволити Марині пожити у них, так як вона сама з іншого міста і її батьки на даний момент не можуть її фінансово забезпечувати. А знімання квартири забирає основну частину її зарплати.

Мама Жені не стала заперечувати, але тоді вона не могла уявити, що її житло з комфортної квартири перетвориться в манікюрний салон, і де вона вже не зможе відпочити.

У вихідні дні до Марини клієнтки ходять з ранку і до вечора. Людмила Ігорівна не може прибрати в квартирі в присутності клієнток, так як це може їм доставити дискомфорт. Так вважає Марина. Також дівчина дуже часто просить її зробити своїм клієнткам чай.

Також жінка відчуває вічну незручність через те, що в квартирі постійно знаходяться сторонні люди. Тепер вона не може, як раніше, вийти в халаті з душу, попити на самоті на кухні каву, поговорити по телефону, щоб ніхто не підслуховував. Вона перестала відчувати себе господинею в своїй же квартирі.

А після отримання платіжки на оплату комунальних платежів, сказала Марині, що та повинна давати від себе половину суми. Адже там у два рази більше, ніж сума, яку вони платили з сином удвох.

А ще жінці набридло постійно прибирати після клієнток – мити підлогу, чашки і міняти рушники. Іноді Марина забуває це робити.

Людмила Ігорівна Не проти Марини, так як вона хазяйновита дівчина і любить її сина. Але вона не може більше терпіти домашній салон краси і чужих жінок у себе вдома.

Натякала сину, але він ніби і не розуміє. Для нього Маринка ідеальна, а мама чіпляється до дрібниць, які не є суттєвими.

Передрук без гіперпосилання на hot-news.com.ua – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page