Марченко закуталась у хустку та звернулась до президента Туреччини Реджепа Тайїпа Ердогана, щоб той допоміг

Марченко закуталась у хустку та звернулась до Ердогана, щоб той допоміг витягнути з в’язниці Медведчука. Кума Путіна побідкалась, що у її родину прийшов “чорний день”.

Кума Путіна Оксана Марченко закуталась у хустку та записала відеозвернення до президента Туреччини Реджепа Тайїпа Ердогана. Вона попросила витягнути з української в’язниці свого чоловіка Віктора Медведчука, якому інкримінують державну зраду.

Відео Марченко опублікувала у соціальних мережах.

Кума Путіна заявила, що Медведчука затримали по особистій вказівці президента Зеленського та нібито “незаконно утримують в невідомому місці”. Марченко побідкалась, що з “Медведчука зробили заручника”.

“Раніше мого чоловіка намагались засудити на політичному процесі. Мій чоловік ніяких законів не порушував. Усе те, що відбувалось – повністю суперечить правовим основам української держави та нормам міжнародного права. Утримання мого чоловіка я вважаю тероризмом”, – заявила Марченко.

Марченко також наголосила, що Ердогана є “другом її країни та Росії”, а у її родину прийшов чорний день.

“Я дуже боюся за життя Віктора. Ви – великий авторитет, вас поважають та до вас прислуховуються, прошу вас, використайте свій вплив для звільнення мого чоловіка”, – сказала кума Путіна.

Фото ілюстративне, з вільних джерел.

You cannot copy content of this page