Медовик за рецептом “15 хвилин і смакота на столі”, готувала ще моя бабуся. Тепер своїх рідненьких ним балую і я. Записуйте рецепт та готуйте на здоров’я!

Медовик за рецептом “15 хвилин і смакота на столі”, готувала ще моя бабуся. Тепер своїх рідненьких ним балую і я. Записуйте рецепт та готуйте на здоров’я!

Торт “Медовик” за 15 хвилин

Вам знадобиться:

Яйця 2 шт.

Цукор 3 ст. л.

Мед (рідкий) 3 ст. л.

Сода харчова 1 дес. ложка

Борошно 1,5-2 склянки

Сметана жирністю 24% 600 г

Цукрова пудра 0,5 стакана

Готуємо так:

Почнемо з приготування тіста. Змішуємо яйця, цукор, рідкий мед до однорідного стану. У просіяне борошно додаємо соду

Рівномірно перемішуємо, і тісто готове. Виливаємо тісто в форму, покриту пергаментом, і випікаємо в розігрітій духовці при температурі 180 градусів 15-20 хвилин.

Поки печеться Медовик, готуємо сметанний крем: збиваємо сметану і цукрову пудру. Медовий корж для торта трохи остудити, і поки теплий, розрізати на 3 частини.

Промащуємо кремом коржі і боки медового торта. Торт Медовик зі сметанним кремом обсипаємо крихтою. Даємо просочитися хоча б 2-3 години!

Смачного, друзі!

Фото з вільних джерел