Мені стало так прикро, що я не витримала і подзвонила свекрусі. Попросила зменшити свої апетити, так як у її сина тепер своя сім’я. Яку він зобов’язаний забезпечувати, а не купувати мамі гарний одяг, в той час як його дружині самій нема в чому ходити. На це вона мені відповіла, що гідно виховала свого сина, і він і надалі буде допомагати своїй матері, стільки скільки треба. А ще вона переказала нашу розмову моєму чоловікові. І тепер у нас сцена на сцені. При кожному зручному випадку чоловік докоряє мені грошима. Каже, що я не пенсіонерка і можу сама заробити на те, що мені потрібно

Я вже п’ять років заміжня, і ми з коханим за весь цей час жодного разу не мали серйозних розбіжностей. До недавнього часу. Всі п’ять років нашого шлюбу мене трохи дратував той факт, що чоловік утримує свою матір, яка, слава богу, живе окремо. Я весь час мовчала, але моєму терпінню прийшов кінець. Я розумію, що у літніх людей пенсії невеликі, та й взагалі своїм батькам потрібно допомагати. Але не утримувати  ж їх повністю? При тому, що матір чоловіка живе в селі, де у неї є своє господарство, навіть корова є…

Взимку чоловік допомагає оплатити своїй матері опалення, я нічого проти цього не маю, тому як розумію, що газ дорогий, а приватний будинок куди більш витратний в цьому плані, ніж квартира. Але крім оплати комунальних послуг, мій коханий ще забезпечує речами свою маму. Мені особисто незрозуміло навіщо бабусі, що проживає в селі, курточка за останньою модою або ж шкіряні чобітки. Мені здається, свекруха може без цього спокійно прожити.

Відразу обмовлюся, що самі ми живемо не те, щоб дуже багато. У мене, наприклад, на сезон всього одна пара чобіт і одна курточка. І ось уже другий рік я прошу у чоловіка красиве пальто. Але у мого благовірного постійно знаходиться купа відмовок: то у мами холодильник зламався, то їй терміново дорогі препарати потрібні, то ще щось. Але ось нещодавно я вже не витримала: чоловік купив для своєї мами пальто! Як же так?!

Чому мені мій чоловік другий рік не купує пальто, а для мами пенсіонерки він купив? Річ у тім, що у мами зустріч випускників, п’ятдесятирічний ювілей після закінчення школи. І не личить, щоб мама була на зустріч, в чому доведеться. І мені стало так прикро, що я не витримала і подзвонила свекрусі. Попросила зменшити свої апетити, так як у її сина тепер своя сім’я. Яку він зобов’язаний забезпечувати, а не купувати мамі гарний одяг, в той час як його дружині самій нема в чому ходити.

На це вона мені відповіла, що гідно виховала свого сина, і він і надалі буде допомагати своїй матері, стільки скільки треба. А ще вона переказала нашу розмову моєму чоловікові. І тепер у нас сцена на сцені. При кожному зручному випадку чоловік докоряє мені грошима. Каже, що я не пенсіонерка і можу сама заробити на те, що мені потрібно.

Дуже прикро, я вважаю, що це несправедливо. Чоловік не повинен до кінця життя утримувати свою матір, а я не повинна через це перейматись. Як переконати чоловіка і налагодити мир у нашій родині?

Передрук без гіперпосилання на hot-news.com.ua – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page