Мир
Молитва святій Катерині про вдале заміжжя

Сьогодні століття емансипації жінок, але незважаючи на це, більшість з них все ж мріють про заміжжя і створення міцної сім’ї. Церква підтримує таке бажання, тому всіляко допомагає дівчатам знайти сімейне щастя. Існують чудові молитви-звертання до Господа з проханням про швидке заміжжя.

Найчастіше жінки звертаються до Божої матері. Але й інші святі можуть допомогти в цьому питанні.

До кого звертатися? Молитися про заміжжя можна святому Миколаю, великомучeниці Варварі, рівноапостольній княгині Ользі, блаженній Ксенії. Особливо могутня молитва святій Катерині.

Тільки молитва не повинна звучати з вимогою. Вона повинна йти від самого серця, при цьому жінка повинна перебувати в смиренному стані і бути готова прийняти будь-який результат.

Читайте також: Західні ЗМІ назвали найкрасивішу дівчинку в світі(фото)

7 грудня – день святої Катерини. Молитви перед її образом у цей день є особливо дієвими. Багато дівчат стверджують, що саме в цей день просили святу про зустріч із судженим і незабаром їхні бажання здійснилися.

Молитва – найкращий засіб досягти бажаного, отримавши благословення Господа. У перекладі з грецької мови ім’я святої означає «завжди чиста». Переказ свідчить, що кожен, хто з вірою в серці звернувся з молитвою до Катерини, обов’язково отримає її милість, і всі прохання будуть донесені до Господа. Молитва святій Катерині – це плач всіх жінок, які звертаються до неї в будь-яких складних ситуаціях.

Молитва Катерині вeликoмучeниці. О, святая Катерино, діво і мyченице, істинна Христова невісто! Молимо тебе через особливу благодать, якою нагородив тебе Жених твій, найсолодший Ісус. Ти посоромила спокуси мyчителя мудрістю твоєю, п’ятдесят мудреців перемогла ти і, напоївши їх небесним вченням, до світла істинної віри наставила; так і нам виблагай цю Божу мудрість, щоб ми, всі спокуси пeкельних мyк подолавши і відкинувши світу і плoті гріхи, достойними явилися божественної слави, і для розширення святої нашої православної віри сосудами достойними стали, і з тобою в небесній оселі Господа і Владику нашого Ісуса Христа, з Отцем і Святим Духом, величали і прославляли навіки-віків. Амінь.

Ця молитва святій Катерині універсальна. Виголосивши її, можна далі своїми словами просити у неї бажаного. Тільки робити це слід з повною молитовною віддачею, від усього серця.

Джерело.

facebook