Breaking News
Невідомо, скільки б продовжувався такий стан, але Алла одержала запрошення до нотаріуса. І дізналася, що і дачу, і «Волгу», що залишилася після батька, і всі сімейні цінності мати заповіла Вадиму. Документ був написаний того дня, коли Алла пішла до Олега. Відтак знайшла товсту пачку листів Вадима
Тишу в кабінеті перервав сигнал на мобільному телефоні чоловіка, що лежав на столі. Оксана не мала звички «ритися» в його телефоні, бо завжди довіряла коханому. Однак вирішила глянути, може, там щось термінове. Побачене і прочитане остаточно збило з пантелику: «Я все підготувала. Думаю, вона не здогадається. Вечір має бути незабутнім». І відправник – «Ланочка».
У неділю вранці на Таниному подвір’ї на все село вигравали музики. А дівчину під гіркі весільні пісні вдягали у вельон. Мати радісно благословила доньку, хоч не розуміла, чого дитина така зажурена, куди подівся її дзвінкий сміх. Хоч би не заслабла? А коли у двір під весільний марш зайшли гості молодого, всі замовкли
Йде втомлена жінка з роботи, тягне важкі сумки, по дорозі заскочивши в магазин. «Що ж, – питаю, – так надриватися? Невже допомогти нікому?» «Та є кому, – відповідає. – Два сини вдома. Одному – двадцять сім років, іншому – тридцять один рік. Вперлися в свої комп’ютери, ніяк не витягнути. Зараз прийду, почнуть по пакетах лазити, хапати на ходу. Хоч би одружилися чи що? Все легше було б»
Іра мовчки розігрівала вечерю. Мовчазну тишину порушило сповіщення в її мобільному. На екрані висвітився невідомий номер. Відкрила повідомлення і застигла на місці. Це були світлини
Поради
Молитва — це найкращі ліки від печалі та зневіри. Молитва за очищення серця і за небесну мудрість

«Молитва — це найкращі ліки від печалі та зневіри». Здавалося б, як усе просто, але ж так нелегко молитися, коли на душі «коти шкребуть». Терпеливість позбавляє від зневіри. Тому молитися потрібно, навіть змушуючи себе. А це вже передбачає певні зусилля над собою, причому зусилля ці повинні бути послідовними й регулярними.

Молитва за очищення серця і за небесну мудрість

Укріпи мене, Боже, благодаттю Святого Духа.

Дай мені силу скріпитися душею і звільнити своє серце від усякої непотрібної турботи і тривоги; нехай мене не займають різні бажання якої-небудь дрібниці чи дорогоцінної речі, але нехай я дивлюся на все, як на марнотне, й усвідомлю те, що разом з ними і я минуся.

Бо нема нічого тривкого під сонцем, де все марнота і морока духа (Муд. 1,14).

О, який мудрий той, хто так міркує!

Дай мені, Господи, небесну мудрість, щоб я вчився над усе Тебе шукати і находити, над усе Тебе розуміти і любити, а все інше пізнавати так, як воно є, за порядком Твоєї мудрості.

Дай мені вміло обминати облесну людину і терпеливо зносити противника.

Бо велика мудрість міститься в тому, щоб не давати хитати собою кожному подмухові слів і не наставляти вуха на підступну підлесливість зводителя; бо якщо вийдеться на таку дорогу, то вже йдеться далі безпечно.

Амінь.

Молитва за внутрішнє зцілення

Мій Ісусе!

Стаю сьогодні перед Тобою, щоб попросити про зцілення моїх спогадів, усього, що я прожив, що зберігається у моїй підсвідомості і що продовжує мене непокоїти.

Ти знаєш мене і знаєш причину кожної проблеми, яку я ношу в середині.

Прийди, Ісусе, і зціли ці спогади, всі хвилини, коли я почувався(лась) відкиненим(ою), знеохоченим(ою) і проігнорованим(ою) навіть тими, кого любив(ла) найбільше.

Зціли в мені почуття ненависті, помсти, гіркоти і браку пробачення, які дуже часто супроводжують мої думки.

Зціли мене, Ісусе, від тих хвилин небезпеки, які я пережив(ла) і які перетворили мене у боязливу й ненадійну людину.

О Господи, я ношу у собі так багато тривог і потрясінь, і тільки Ти їх можеш зцілити!

Тому я благаю Тебе: омий мій розум, дай мені Своє зцілення і наповни мене Своїм миром. Вічно буду Тебе прославляти і дякувати Тобі, бо вірю, що Ти дієш зараз у мені і що в Тобі я буду новим створінням.

Силою Твого імені, Ісусе!

Амінь.

За матеріалами – Молитва.ат.юа.

Фото – mardentro.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!