Молитва на Великдень завдяки якій можна звернутися до Бога з найпотаємнішим бажанням

Молитва на Великдень завдяки якій можна звернутися до Бога з найпотаємнішим бажанням

24 квітня відзначається православна Великдень – найрадісніше і найсвітліше свято в році для всіх християн. У це світле свято люди звертаються до Бога з молитвами. Україна зустріне Великдень в умовах війни, тому насамперед ми проситимемо у Господа миру в країні.

Читати молитву можна як церкви, так і вдома. Робити це потрібно перед іконою. Молитися вдома краще поодинці в порожній кімнаті.

Молитва за мир в Україні

Боже, Творець і Отче всіх людей, ти закликаєш до себе всі народи світу. Просвіти їх, щоб серед суєти нашого часу вони дізналися про те, що може принести їм мир. Пробуди в них щире прагнення до розуміння і єдності.

Допоможи їм прощати один одному те зло, яке вони завдавали і продовжують завдавати своїм ближнім, допоможи їм співпрацювати в справі миру, поважаючи права кожної людини в злагоді з твоєю волею. Очисти їх серця від усякої образи і ненависті. Збережи всі народи від гордині, егоїзму і міжнаціональної ворожнечі.

Нехай всі народи усвідомлюють свій обов’язок піклуватися про мир і рішуче встануть на шлях єдності, з любов’ю співпрацюючи один з одним.

Благослови, Боже, тих, хто присвячує себе великій справі творіння світу. Нехай буде завжди благословенне Твоє святе Ім’я і нехай прийде в наші душі і на наші землі Твоє Царство справедливості, миру і злагоди.

Амінь

Фото ілюстративне

You cannot copy content of this page