На вихідних сиділи з подружкою в кафешці, а вона в мене, ще той спеціаліст по кухні. Після того як посмакували один салатик з крабовими паличками, вона вирішила його зробити дома сама, а згодом поділилась рецептом і зі мною: ресторанна смакота, яка заслуговує вашої уваги!
Рецепт салатику з крабовими паличками.
Настала осінь, і так і хочеться вже поласувати салатиком, але вже не з огірками та помідорами. Погоджуєтесь зі мною? Тоді беріться до роботи!
Вам знадобиться:
Морква (варена) – 1 шт
Сир твердий – 100 г
Яйце куряче – 2 шт
Крабові палички – 200 г
Майонез – 100 г
Яблуко (Гренні Сміт зелене) – 2 шт
Готуємо так:
Поріжте крабові палички дрібними кубиками.
Збирати найзручніше в кільце.
Промажьте тонким шаром майонезу перший шар. Моркву поріжте кубиками такого ж розміру як і палички, викладіть другим шаром. Так само змастіть майонезом.
Третій шар-яблука.
Білки відокремити від жовтків.
Натріть білки на середній терці і додайте четвертим шаром. Так само змастіть крапелькою майонезу.
На тій же тертці натріть спочатку сир, викладіть його на білки, а потім покладіть жовток, розтертий на дрібній терці.
Дати постояти в холодильнику близько години і можна подавати.
Смачного, друзі!
Фото з вільних джерел