На вихідних сиділи з подружкою в кафешці, а вона в мене, ще той спеціаліст по кухні. Після того як посмакували один салатик з крабовими паличками, вона вирішила його зробити дома сама, а згодом поділилась рецептом і зі мною: ресторанна смакота, яка заслуговує вашої уваги!

На вихідних сиділи з подружкою в кафешці, а вона в мене, ще той спеціаліст по кухні. Після того як посмакували один салатик з крабовими паличками, вона вирішила його зробити дома сама, а згодом поділилась рецептом і зі мною: ресторанна смакота, яка заслуговує вашої уваги!

Рецепт салатику з крабовими паличками.

Настала осінь, і так і хочеться вже поласувати салатиком, але вже не з огірками та помідорами. Погоджуєтесь зі мною? Тоді беріться до роботи!

Вам знадобиться:

Морква (варена) – 1 шт

Сир твердий – 100 г

Яйце куряче – 2 шт

Крабові палички – 200 г

Майонез – 100 г

Яблуко (Гренні Сміт зелене) – 2 шт

Готуємо так:

Поріжте крабові палички дрібними кубиками.

Збирати найзручніше в кільце.

Промажьте тонким шаром майонезу перший шар. Моркву поріжте кубиками такого ж розміру як і палички, викладіть другим шаром. Так само змастіть майонезом.

Третій шар-яблука.

Білки відокремити від жовтків.

Натріть білки на середній терці і додайте четвертим шаром. Так само змастіть крапелькою майонезу.

На тій же тертці натріть спочатку сир, викладіть його на білки, а потім покладіть жовток, розтертий на дрібній терці.

Дати постояти в холодильнику близько години і можна подавати.

Смачного, друзі!

Фото з вільних джерел