Рецепти
Найкращий з рецептів пиріжків, які я коли-небудь пробувала: рецептом поділилася свекруха. Записуйте, готуйте та смакуйте на здоров’я!

Найкращий з рецептів пиріжків, які я коли-небудь пробувала: рецептом поділилася свекруха. Записуйте, готуйте та смакуйте на здоров’я!

Пиріжки з помідорами та сиром ідеально підійдуть для сніданку або ж для пікніка. Вони прості у приготуванні та не забирають багато часу. Пропонуємо рецепт неймовірно смачних пиріжків, які сподобаються вашій сім’ї.

Вам знадобиться:

Для тіста

борошно пшеничне – 400 г

кефір – 200 мл

яйця – 1 шт.

сіль – за смаком

цукор – 5 г

сода харчова – 1/2 ч. л.

олія соняшникова – 40 мл

Для начинки

сир твердий – 200 г

томати – 3 шт.

сіль – за смаком

зелень – за смаком

олія соняшникова – 100 мл

Готуємо так:

У кефір додайте соду, сіль, цукор, яйце і все збийте. Борошно просійте і висипте у кефірну масу, додайте олію і замісіть пухке тісто.

Для начинки помийте помідори, висушіть і наріжте кільцями товщиною 5 мм. Сир натріть на грубій тертці. Зелень помийте, обсушіть і подрібніть. Сир і зелень змішайте.

Тісто розділіть на 2 частини, кожну з них розкачайте на посипаній борошном поверхні товщиною 3 мм. На один пласт викладіть помідори і посипте їх сиром із зеленню. Накрийте зверху другим пластом тіста. За допомогою склянки виріжте круглі пиріжки і від’єднайте їх один від одного.

Розігрійте сковороду з олією і обсмажуйте пиріжки з двох сторін на середньому вогні до рум’яної скоринки, приблизно по 4-5 хвилин.

Заберіть залишки жиру, використовуючи паперові рушники.

Смачного, друзі!

Фото спеціально для hot-news

You cannot copy content of this page