Інгредієнти:
Для основи:
- 250 г карамельного печива
- 120 г вершкового масла
Для крему:
- 500 г м’якого сиру
- 250 г маскарпоне
- 250 мл рослинних збитих вершків
- 120 г цукрової пудри
Для карамелі:
- 130 г цукру
- 70 г вершкового масла
- 100 мл збитих вершків
Вам також знадобиться:
Форми для кексів діаметром 23 см
Приготування:
Спочатку приготуйте основу для чізкейку .
Карамельне печиво подрібніть блендером.
Додайте розтоплене масло і добре перемішайте руками в мисці, щоб з’єднати.
Викладіть суміш і втрамбуйде її у форму для випічки і поставте в холодильник.
Приготуйте крем:
Сир змішати з цукровою пудрою і маскарпоне.
В іншій мисці збийте рослинні вершки до густої піни і ложкою вмішайте їх у сирну суміш.
На основу з печива викласти крем, остудити і приготувати карамель.
Дайте цукру розчинитися, постійно помішуючи в каструлі.
Обережно влийте вершки і перемішайте до отримання однорідної карамелі.
Зніміть з вогню і дайте охолонути, щоб карамель була ще теплою (рідкою), але не гарячою.
Просто полийте верх чізкейку та відставте охолонути.
На завершення можна прикрасити подрібненим печивом і карамеллю.