Найпростіший карамельний чізкейк, який не потрібно випікати і досить легко готувати

Інгредієнти:

Для основи:

  • 250 г карамельного печива
  • 120 г вершкового масла

Для крему:

  • 500 г м’якого сиру
  • 250 г маскарпоне
  • 250 мл рослинних збитих вершків
  • 120 г цукрової пудри

Для карамелі:

  • 130 г цукру
  • 70 г вершкового масла
  • 100 мл збитих вершків

Вам також знадобиться:

Форми для кексів діаметром 23 см

Приготування:

Спочатку приготуйте основу для чізкейку .

Карамельне печиво подрібніть блендером.

Додайте розтоплене масло і добре перемішайте руками в мисці, щоб з’єднати.

Викладіть суміш і втрамбуйде її у форму для випічки і поставте в холодильник.

Приготуйте крем:

Сир змішати з цукровою пудрою і маскарпоне.

В іншій мисці збийте рослинні вершки до густої піни і ложкою вмішайте їх у сирну суміш.

На основу з печива викласти крем, остудити і приготувати карамель.

Дайте цукру розчинитися, постійно помішуючи в каструлі.

Обережно влийте вершки і перемішайте до отримання однорідної карамелі.

Зніміть з вогню і дайте охолонути, щоб карамель була ще теплою (рідкою), але не гарячою.

Просто полийте верх чізкейку та відставте охолонути.

На завершення можна прикрасити подрібненим печивом і карамеллю.