Без рубрики
Найсмачніший торт «Світлана» без випічки. Впорається будь-яка господиня

Складові:

Для коржів:

3 склянки борошна

1 банка згущеного молока

1 яйце

1 ч.л. соди

1 ч.л. оцту (погасити соду оцтом)

Для крему:

750 гр молока

200 гр вершкового масла

1,5 склянки цукрового піску

2 яйця

3 ст.л. борошна

ванілін — за смаком

Приготування:

Всі інгредієнти для тіста змішати і зробити еластичне тісто. Тісто розділити на 8 шматків.

Розкачуємо кожен шматок тіста по діаметру пательні і «смажити» по 1 хвилині з кожної сторони.

Обрізаємо коржі. Залишки не викидаємо, їх потрібно розтовкти для обсипання.

Для крему: змішайте всі інгредієнти для крему, крім вершкового масла, і ставимо на середній вогонь.

Постійно помішуємо до загустіння.

Знімаємо з вогню і додаємо в гарячий крем масло. Ретельно перемішати.

Перемащуємо теплим кремом коржі і присипаємо товченою крихтою. Торт повинен просочитися при кімнатній температурі не менше 1 години, потім прибираємо в холодильник.

Смачного!

Джерело

facebook