Наталія Валевська повідомила шанувальникам звістку, яка їх засмутила: “У такий важкий для країни час!”

Наталія Валевська повідомила шанувальникам звістку, яка їх засмутила: “У такий важкий для країни час!”

Українська співачка Наталія Валевська та її чоловік Володимир Пригладь офіційно оголосили про своє розлучення через 18 років шлюбу.

Цей рік став справжнім випробуванням для багатьох українців. Справити з напругою та зберегти міцні стосунки вдалося не всім парам шоу-бізнесу.

Несподівано про своє розставання із чоловіком повідомила співачка Наталія Валевська. Звістка виконавиця повідомила своїх фанатів у Instagram.

“Дорогі друзі! У такий тяжкий для нашої країни час маю повідомити вас, що ми з Володимиром розлучилися. Ми спілкуємося, підтримуємо одне одного і, незважаючи на все, більше не разом”, – поділилася Валевська.

Валевська та її чоловік, продюсер Володимир Пригладь, були разом цілих 20 років, з яких 18 років перебували в офіційному шлюбі.

Для шанувальників Валевської така новина стала великою несподіванкою, адже нещодавно Наталя з посмішкою позувала на фото з уже колишнім чоловіком. Причину розлучення з чоловіком виконавиця вирішила поки що залишити в таємниці.

Незважаючи на тривалі стосунки, пара не має дітей. Це було однією з ключових проблем у шлюбі Валевської, оскільки вона завжди мріяла про дитину.

Фото – скріншот з відео

You cannot copy content of this page