Не купляйте дорогу піцу, готуйте її власноруч. Ділюсь рецептом піци “п’ятихвилинка”. Ця смакота готується на пательні за лічені хвилини.
Забудьте про години очікування кур’єра з піцерії, який так часто спізнюється вечорами. Експериментуйте з начинкою на втіху!
Для приготування вам знадобиться:
100 мл кефіру,
10-15 ст.л. борошна (в залежності від жирності кефіру),
1 яйце,
30 мл олії,
сіль,
перець,
зелень,
ковбаса,
помідори,
маслини та твердий сир для начинки
Готуємо так:
Замісіть щільне, але не надто туге тісто з кефіру, яйця та борошна, залиште його відпочити на 15-20 хвилин.
Розкачайте половину тіста на тонкий круглий пласт за розміром сковорідки та 2-3 хвилини обсмажте його на розігрітій пательні.
Переверніть тісто і відразу ж викладіть начинку, посипте сиром, приберіть вогонь до мінімуму і потримайте ще 7 хвилин під кришкою.
Смачного, друзі!
Фото з вільних джерел