Неймовірно ніжні голубці з печерицями

Нам знадобляться наступні продукти:

  • Капуста білокачанна – 2 шт.(молода)
  • Фарш м’ясний – 700-800 г (на ваш вибір)
  • Рис – 1 стакан. (Басматі)
  • Цибуля ріпчаста – 2шт.
  • Печериці 500 гр ,
  • Морква 2 шт.
  • Сіль, перець мелений за смаком.
  • Рослинна олія.
  • Зелена петрушка і пучок зеленої цибулі

Капусту помити, зняти верхнє пошкоджене листя і вирізати качан. Розмістити цілий качан у каструлю і залити його водою. Покласти каструлю на плиту й довести до кипіння(пропарюємо листя).

Паралельно займаємося приготуванням рису, насипаємо його в каструлю, промити. Рис потрібно запарити, не варити.

Цибулю нарізати дрібними кубиками. Висипати цибулю в сковорідку з рослинною олією і смажити на середньому вогні 5 – 10 хвилин, просмажити цибулю до золотистого кольору і додати терту моркву і тушити ще 5 хв.

Запарений рис, цибулю з морквою, зелень і порізані маленькими кубиками печериці( печериці сирі) добре перемішуємо з фаршем, солимо, перчимо до смаку. Фарш для голубців добре вимісити.

Крутимо голубці і ставимо в каструлю, коли все готове солимо ще трохи зверху заливаємо гарячою водою і варимо 1 годину.

Голубці виходять дуже ніжні.

Смачного!

Фото – Hot-news.com.ua.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Hot-news.com.ua заборонений!

You cannot copy content of this page