Нещодавно подруга розповіла, що бачила мого зятя в заміському ресторані в компанії красивої блондинки. Я не надала цьому значення, але все ж вирішила розповісти доньці. Коли та почала розпитувати чоловіка, він влаштував справжній концерт

Ми з чоловіком лікарі. Після інституту працювали в звичайній державній лікарні, а потім побудували власний бізнес – відкрили приватну клініку. Управлінням займалися удвох, а на роботу брали тільки найкращих фахівців, тому наш заклад завжди користувалося попитом. Ми надаємо платні, але дуже якісні послуги. У нас новітні методи діагностики, якісна медична апаратура. Тому заробляємо ми дуже добре. Наша єдина донька ще з дитинства цікавилася медициною. Після школи з власної волі пішла вчитися в медичний. Звичайно, ми з чоловіком дуже раділи, що наша дівчинка зможе успадкувати сімейну справу.

Під час навчання в неї почалися стосунки з одногруппником. Хлопцем він був красивим, комунікабельним, з почуттям гумору. Не дивно, що донька закохалася в нього по вуха. Батька хлопець не знав, а його мати працювала кухарем у шкільній їдальні. Грошей ледь вистачало, щоб прогодувати трьох дітей. Хлопець нашої доньки був найстаршим в сім’ї. Після пар підробляв і вантажником, і баристою, і офіціантом, брався за будь-яку роботу. Хоча така партія для нашої єдиної дочки нам не дуже подобалася, порядність і працьовитість потенційного зятя підкупили. Хіба він винен, що народився не в багатій родині, що батько покинув їх, а мати тяжко працює за копійки?

На останньому курсі інтернатури діти вирішили одружитися, і ми дали батьківське благословення. Квартиру для доньки ми купили вже давно, тому молода сім’я оселилася окремо. Зять навчався на стоматолога, тому ми вирішили допомогти відкрити власну справу. Орендували приміщення, допомогли з паперовою тяганиною, адже не перший рік варимося в цьому котлі. Зробили ремонт, придбали обладнання, тому зять, можна сказати, прийшов на все готове. Справи йшли добре, він найняв декількох лікарів, а сам займався переважно керуванням свого стоматологічного кабінету. Донька тим часом стала матір’ю чудового синочка.

Вона часто бувала у нас і скаржилася, що коханий до пізнього вечора пропадає на роботі. Я втішала доньку і раділа, що зять так старанно працює, щоб забезпечити свою сім’ю. Одного разу він повідомив, що хоче перейняти нову методику і для цього повинен поїхати за кордон на кілька тижнів. Тоді ми нічого зайвого не подумали.

Відтоді пройшло десь півроку. Нещодавно подруга розповіла, що бачила мого зятя в заміському ресторані в компанії красивої блондинки. Я не надала цьому значення, але все ж вирішила розповісти доньці. Коли та почала розпитувати чоловіка, він влаштував справжній концерт, дорікав дружині в недовірі. Реакція його була досить дивною, як для невинної людини. Наші побоювання остаточно підтвердилися, коли та блондинка заявилася в квартирі моєї дочки і повідомила, що при надії від її чоловіка.

Донька сліпо кохає свого чоловіка і каже, що це все вигадки суперниці. Але ми з чоловіком навели довідки і дізналися, що наш дорогий зять регулярно зустрічається з тією жінкою. А замість робочого відрядження півроку назад, їздив з нею на відпочинок. Тому історія з його ймовірним батьківством цілком може бути правдою.

Ми хочемо, щоб донька розлучилася і позбавити зятя будь-яких прав на клініку, адже все побудовано за наші гроші. А ось донька і слухати цього не хоче. Каже, що любить чоловіка і довіряє, що піде за ним, якщо ми позбавимо його роботи. Не знаю, як правильно вчинити. Не можу спокійно спостерігати, як він обманює нашу дочку і користується нашим матеріальним становищем.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page