Нещодавно прочитала, що якщо Господу треба покарати людину, він виконує її бажання. Це прямо про мене. На протязі двох років єдиним моїм бажанням було, аби коханий залишив свою родину і став моїм чоловіком. Що ж! Маю

Десь чула, що, коли Господь хоче покарати, він виконує  бажання людини. Це точно про мене! Протягом двох років найбільшим моїм бажанням було, щоб коханий чоловік, нарешті, прийняв рішення – залишив сім’ю і одружився на мені. Півроку тому він це зробив.

Я була щаслива! А потім почалося життя, якe дуже відрізнялася від того, що я уявляла всі ці роки. Мій чоловік регулярно дзвонить колишній дружині, ходить туди часто, гуляє з дитиною, водить малого по різних місцях, уроки робить, а додому тільки ночувати приходить. На мене у нього практично не залишається часу, тому що весь тиждень робота і якісь справи, а у вихідні він майже завжди ходить до колишньої сім’ї та дитини.

Коли ми не були одружені, я його і то більше бачила і отримувала увагу. Коли я стала його дорікати, він тільки відповів, що дитину ніколи не покине і перед колишньою дружиною винен, тому буде допомагати. А, коли я влаштувала сцену, заявив, що я сама хотіла, щоб він на мені одружився, і домоглася свого, так що тепер мені нема на кого ображатися.

Мені здається, що він мене просто розлюбив і взагалі шкодує, що на мені одружився. Я ж думала, що ми будемо жити щасливо, піклуватися один про одного, у нас підуть дітки. Але коли я заговорила про дитину, він сказав, що нема чого поспішати, тому що у нього вже є дитина, яку йому потрібно поставити на ноги і виростити.

Але я ж теж хочу, щоб у нас була повноцінна сім’я! Я навіть думала залетіти і йому не говорити. І потім я переймаюсь, раптом він повернеться до колишньої дружини, тоді я з дитиною залишуся одна, а як потім жити і на що жити.

Мама каже, що попереджала мене, щоб я не зв’язувалась з одруженим чоловіком, тому що його завжди буде тягнути в колишню сім’ю. Але я ж думала, що він мене любить.

Нещодавно я вирішила просто поговорити з тією дружиною, сказати їй, щоб вона не лiзла в нашу сім’ю і не заважала жити. Вона відмовилася зі мною розмовляти і взагалі двері перед носом зачинила, а чоловік потім, як дізнався, влаштував “розбір польотів”.

Я просто не знаю, що мені робити, тому, що так жити просто нереально. Я місця собі не знаходжу, коли він туди йде. А ця, його колишня, запросто дзвонить в будь-який час і просить допомогти то з одним, то з іншим. І чоловік туди мчить на перший поклик. А він каже, що  винен перед колишньою сім’єю і повинен нести відповідальність і допомагати їм.

А хто буде за мене нести відповідальність ?! Невже ось так весь час і буде? Нехай я ще поки молода, але це ж швидко проходить, а потім буде пізно. І взагалі, це зовсім не те життя, про якe я мріяла і на отримання якого стільки зусиль поклала. Чесно сказати, коли ми не були одружені, було набагато краще. Але не розлучатися ж тепер. А ось що робити, щоб чоловік більше часу проводив зі мною?

Світлана.

Передрук без гіперпосилання на hot-news.com.ua – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page