Незвичайний суп з цієї Ікри здивує гостей, котрі попросять рецепт

Суп з кабачкової ікри: найсмачніша страва за 5 хвилин

Рецепт підійде для тих, хто хоче приготувати невигадливу, але смачну страву нашвидкуруч.

Із супом із кабачкової ікри не доведеться поратися кілька годин. На все піде лічені хвилини.

Подається ця страва холодною. Незвичайний суп здивує гостей, котрі попросять рецепт.

Інгредієнти:

кабачкова ікра – 500 мл;

вершки – 100 мл;

холодна вода – 1 склянка;

часник – 1 зубчик;

зелень – за смаком;

маслини – півбанки;

сухарики – 200 г;

сіль і перець.

Приготування
1. Зубчик часнику проганяють через прес, а зелень подрібнюють ножем.

2. Кабачкову ікру змішують із вершками та водою. Кількість останнього інгредієнта визначає бажану густину супу. Можна додати більше 1 склянки води, і тоді страва вийде рідкіша.

3. У каструлю з ікрою додають зелень та часник. Маслини нарізають кільцями і змішують із іншими інгредієнтами.

4. Залишається тільки поперчити, посолити та перемішати. Суп перед подачею прикрашають зеленню та сухариками.

You cannot copy content of this page