Ні спати, ні їсти спокійно не можу. Невже одна єдина помилка рознесе вщент життя кількох людей. Я так чекала на цю дитину, я б мала радіти, але мені аж дурно стає, щойно я подумаю, що може статись, якщо хоч хтось дізнається таємницю його появи

Я в паніці. Я дійшла до того стану, що навіть міркувати тверезо не можу. Не знаю з ким поговорити і у кого попросити допомоги.

Вся справа в тому, що я не впевнена, що мій коханий чоловік є батьком моєї дитини. Ось так одна помилка може перекреслити життя багатьом людям і поставити під загрозу моє особисте щастя. Але про все по порядку.

Я зі своїм майбутнім чоловіком познайомилася влітку на пляжі. Це було кохання з першого погляду, немов у цих мелодраматичних фільмах. Через три місяці ми вже жили разом, а через півроку мій хлопець зробив мені пропозицію. Все було добре: приготування до весілля і сама церемонія одруження. Ми були дуже щасливі. Наші батьки говорили, що ми створені одне для одного.

Я і коханий вирішили, що готові до нового розвитку наших відносин як батьків малюка. І ось ми обстежувалися і взялися реалізовувати свою мрію. Тільки ось прийшла річниця нашого весілля, а я ще не була при надії. Потім друга і третя … Постійні обстеження, усе за розкладом. Мій чоловік втомився від графіків і моїх постійних сліз після чергового негативного тесту.

Перед новим роком ми в офісі відзначали колективом майбутнє свято. Я трохи перебрала і зробила найбільшу помилку в своєму житті – я зрадила чоловікові. Як це сталося, я не знаю. Це був мій колега, який з нового року звільнився, і я його з тих пір не бачила. Але коли через три тижні я дізналася, що при надії, то навіть не згадала про цю помилку. Ми з чоловіком були на сьомому небі від щастя.

Я привела у світ здорового хлопчика. Чоловік був гордий, що у нього є син. Але коли малюкові виповнився рік, я помітила, що наша дитина зовсім не схожа на чоловіка. Мій чоловік зі світлим волоссям і блакитноокий, а син має якісь каро-зелені очі і темне волосся. Я себе заспокоїла, що, напевно, він від мене успадкований темне волосся і карі очі. Але з кожним днем ​​я накручувала себе. Адже мій колишній колега мав такі ж генетичні особливості.

Я можу годину на проліт стежити за сином і думати, на кого він схожий і хто його батько.  Що мені робити? В ідеалі було б зробити тест, але це дорого і я боюся його результатів. Як мені бути, якщо з’ясується, що не мій чоловік батько мого малюка? Я цього не переживу. О Господи допоможи мені не зійти з розуму.

Передрук без гіперпосилання на hot-news.com.ua – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page