Ніколи б не подумав, що нашу сім’ю так підставить мій власний син. Він вирішив, що зв’язатися з жінкою, у якої є двоє дітей, чудова ідея. І хто навчив його такого милосердя?

Невже він не розуміє, що «псувати» свій родовід з дівчиною, яка вже виконала свою місію неправильно?

Мені важко уявити той факт, що він виховує чужих дітей. Я б міг поставитися до цього відносно лояльно, якби до виховання додався б той факт, що вона “подарує” йому ще інших. Однак про це мови у них навіть не йде. Вона відкрито заявляє, що їй це не цікаво. І я ж не можу нічого зробити, тому що у мене немає на нього ніяких важелів впливу. Зараз він вже самостійно себе забезпечує, тому обмежити його в засобах ніяк не можна.

Я намагався також поговорити з нею і пояснити, що синові треба продовжувати мій рід. Хотів підкупити її, але вона відмовилася. Цікаво те, що все її благородство на ділі лише показне. Ми обоє розуміємо, що від шлюбу з моїм сином і взяття її дітей під його опіку вона виграє більше, ніж від угоди зі мною. І хоча вона не така наївна, але часом дійсно змушує мене знову звернутися до сина з такою розмовою.

Єдине про що я досі шкодую, так це про те, що розійшовся з його матір’ю. Вона мала на нього великий вплив в свої роки. Можливо, це єдина людина, яка зможе до нього достукатися, але звернутися до неї зараз практично неможливо. Ми з нею давно не розмовляємо і вона сама припинила спілкування з нами після звинувачень сина в тому, що вона нас покинула. Адже він досі не знає, що ми добровільно розлучилися один з одним.

Можливо, мені варто підшукати більш витончені шляхи, які дозволять умовити покинути її. Мені щиро важко уявити що з нею буде через кілька років. Що буде в разі, якщо вони з ним розлучатися? Вона почне «качати» з нього гроші і він ніколи не вибереться з цього замкнутого кола. Так, діти будуть не його, але я думаю багато хто знає як зараз працюють суди.

Загалом, сподіваюся що в кінцевому підсумку я зможу відмовити його і мені не доведеться йти на крайні заходи. Однак я не можу допустити того, щоб мій син виховував і витрачав час на чужу дитину. Це не правильно. Єдине послаблення, яке я допущу по відношенню до неї – її згода подарувати йому ще одну дитину. Розумію, що це звучить важко, але я не можу залишити свій рід напризволяще.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page