Одружився племінник чоловіка. Ми вирішили відразу запитати щодо весільного подарунка, так як зараз важко вгадати, що для молодих буде краще. Ми більше схилялися до грошей в конверті. Але сестра чоловіка нам пояснила, що вони зробили платний вхід на весільне торжество, вартість якого становить п’ять тисяч гривень, незалежно від спорідненості.

Сестра мого чоловіка в телефоном режимі запросила на весілля сина. Іншими словами, одружився племінник чоловіка. Ми вирішили відразу запитати щодо весільного подарунка, так як зараз важко вгадати, що для молодих буде краще. Ми більше схилялися до грошей в конверті. Але сестра чоловіка нам пояснила, що вони зробили платний вхід на весільне торжество, вартість якого становить п’ять тисяч гривень, незалежно від спорідненості.

Ми з чоловіком тільки зраділи, адже саме десять тисяч і планували подарувати, більше просто не змогли б. Все-таки одружується близький родич. Зал, в якому проводилася забава, був дуже красиво оформлений, всі гості, а це близько 60 чоловік, прийшли ошатно вбрані.

Посередині торжества, ведучий зупинив музику і оголосив, що прийшов час вручення подарунків і побажань для молодих. Ми з чоловіком застигли від подиву. Першими вітати вийшли найближчі родичі, тобто батьки пари і бабусі з дідусями. Вони дарували гроші, а тато нареченої подарував ключі від квартири. Ми з чоловіком відчували себе дуже ніяково, так як всі гроші подарували на початку торжества.

Незабаром черга підійшла і до нас. А дарувати нам нічого! Ще ми помітили, що більша частина гостей в подиві від того, що відбувається. Напевно, більшість присутніх, теж віддали всі гроші за вхід. Дочекавшись своєї черги, ми побажали молодим щастя і вже хотіли сісти на свої місця, як тамада поставила пряме запитання, що ж ми власне даруємо?

Чоловік відповів, як є, що ми подарували всі гроші, заходячи в зал. Після цього сестра чоловіка відразу підбігла до нас і почала з’ясовувати стосунки. Потім підключилася і наречена, яка підвищеним тоном пояснювала, що 10 000, які всі заплатили на вході, це тільки за вхід. І звинуватила всіх у бажанні відпочити за чужий рахунок.

Сказати, що святковий настрій був зіпсований, це нічого не сказати. Навіть без подарунків, молодята заробили не менше 300 тисяч рублів. А це покривало всі весільні витрати з лишком.

В результаті сестра чоловіка на нас образилася, і ми вирішили не чекати закінчення весілля і поїхали додому. Знаємо, що і деякі гості вчинили так.

А на ранок нас чекала ще одна дивна ситуація. До нас зателефонувала сестра чоловіка і запропонувала подарувати нареченому і нареченій ще хоча б з 10 тисяч. І якщо нам зручно, то можна перекинути на картку дітям. Природно, чоловік відмовив сестрі, а вона, від образи, кинула трубку.

Ця історія поклала кінець нашому спілкуванню. Я вважаю, вони повинні були заздалегідь все всім пояснити, а не влаштовувати розбір польотів на весіллі.

Та й що ж це за весілля таке де подарунок уже геть не подарунок а прямо зобов’язання та ще й таке дороге. Краще б я мікрохвильовку і чайник купила і поштою послала. А то і десятка тю-тю і родичі.

Передрук без гіперпосилання на hot-news.com.ua – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page