Без рубрики
Перестань переводити філе на відбивні! Ця м’ясна страва смачніша і набагато ситніша

Є продукти, з якими навіть найпростіша страва буде гідна панського столу.

Один з них — свинина. Досить додати апельсин або чорнослив, щоб улюблене м’ясо стало ще соковитіше, смачніше і ароматне.

Картопля, макарони і гриби зроблять страву неймовірно ситною. А кисло-солодкий соус перетворить свинину в зірку столу.

І хоча пальчики зі свинини з огірком і сиром — варіант скромніший і бюджетний, ніж перераховані вище варіанти, його смакові якості не поступаються.

Приємно, коли є що подати до звичного гарніру, не витративши при цьому піввечора на кухні і не втомившись так, що навіть пробувати не хочеться.

Якщо це ваша мрія, готуйте за нашим рецептом.

складові

Свинина 500 г

Мариновані огірки 2-3 шт.

Твердий сир 100-130 г

Лимонний сік 2 ст. л.

Сіль за смаком

Чорний перець (мелений) за смаком
приготування

Помийте м’ясо. Наріжте тонкими смужками.

Помістіть між смужками харчову плівку. Відбийте м’ясо.

Поперчіть його. Полийте лимонним соком.

Після складіть в одну ємність і відставте в сторону маринуватися на півгодини.

Розріжте кожен огірочок уздовж на чотири частини. Твердий сир наріжте невеликими шматочками. Посоліть відбите м’ясо і ще раз поперчіть його.

 

Візьміть 1 шматок м’яса. Розкладіть його на обробній дошці. Викладіть сирний шматок і шматочок огірка. Загорніть начинку, формуючи рулетик.

Обмотайте його нитками. Якщо немає спеціальної нитки, просто закріпіть за допомогою зубочисток.

Розігрійте масло. Обсмажте сформовані рулетики з обох сторін.

Виставте температуру духовки на 180 ° С.
Складіть рулетики у форму для запікання. Поставте в духовку ще на 12 хвилин.

З’єднати м’ясо його з сиром і маринованим огірком — одна з кращих ідей. Закуска такого формату ідеально впишеться і в святкове меню. Мотайте на вус і друзям розповідайте.

facebook