Перевернув всі полички і шафки. І в одній з них виявив пристойну суму грошей. Ці гроші явно були там заховані. Я остовпів. Звідки у домогосподарки, яка знаходиться на повному утриманні чоловіка аж скільки грошей? Тут явно щось не чисто

Я виріс в повній сім’ї, оточений любов’ю матері і батька. Батьки завжди були для мене прикладом міцних і довірчих відносин. Тому я мріяв, що у мене в майбутньому будуть такі ж відносини в родині.

Зі своєю дружиною ми познайомилися випадково в парку. Я їхав на велосипеді, і в один момент бродячий собака вискочив мені під колеса. Рятуючи бідну тварину, я вивернув кермо в сторону і наїхав на дівчину, яка продає морозиво. Знайомство було не з приємних, але посприяло доленосному побаченню. З того дня ми з майбутньою дружиною були завжди разом. Через півроку я зробив коханій пропозицію стати моєю дружиною. Я був впевнений, що це саме та дівчина, з якою ми проживемо все життя в горі і в радості.

Після весілля ми вирішили, що я буду забезпечувати сім’ю, а їй більше не потрібно працювати. Я працюю торговим представником і, можна сказати, що непогано заробляю. Ну, на забезпечення сім’ї і на відпочинок в Туреччині вистачає. Моя дружина добра і уважна. Хоч вона і не працює зараз, але господарство веде бездоганно. У будинку завжди чисто і затишно, їжа свіжа і смачна.

З появою дитини я лиш більше покохав дружину. З неї вийшла чудова мати для нашої дочки. Після  появи дитини не запустила себе, як буває у інших жінок. Я намагаюся завжди давати їй достатньо грошей для того, щоб вистачало на догляд за собою. Буває, що ми не знаходимо в чомусь спільної мови через якісь дрібниці, але я все одно вважаю свою сім’ю близькою до ідеалу, про який я мріяв у дитинстві.

Ну і звісно, я й подумати не міг, що між нами можуть бути якісь секрети. Але ось, буквально три дні тому, наша донька занедужала і потрапила до стаціонару. Природно дружина лягла в палату з нашою маленькою. І ось у відділенні зажадали паспорт дружини. Я поїхав додому і все ніяк не міг його відшукати. Перевернув всі полички і шафки. І в одній з них виявив пристойну суму грошей. Ці гроші явно були там заховані. Я остовпів. У мене назріло відразу два питання: звідки ці гроші і чому дружина приховала їх від мене? Я ж думав, що у нас немає секретів один від одного.

Само собою, що зараз головне – це одужання нашої дочки. Але скоро їх випишуть, а я досі в сум’ятті. У мене абсолютно ніяких припущень, звідки у дружини взялися ті гроші.

Коли я приніс їй паспорт, то ненароком обмовився, що довелося всю квартиру перерити, поки знайшов документ. Я сподівався, що вона запитає, чи не знайшов я гроші, які вона відкладає на чорний день або відпочинок або на машину собі в кінці кінців. Але вона промовчала. І я нічого не сказав.

Що робити тепер не знаю.

Передрук без гіперпосилання на hot-news.com.ua – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page