Пікантна хрустка і дуже смачна. Салатна капуста по-німецьки. Спробуйте, повірте після того як я її приготувала вперше, ця проста і смачна страва стала постійною на моїй кухні

Така маринована капуста має незвичний пікантний смак. Вона дуже хрустка і справді смачна. стане прикрасним доповненням щоденного раціону, можна на святковий стіл.

Інгредієнти:

  • капуста, 1 кг;
  • цибуля, 2 шт;
  • солодкий перець; 1 шт;
  • гірчиця, 1 ст.

Для маринаду потрібно:

  • сіль, 1 ст.л;
  • цукор, 50 г;
  • оцет столовий (9%), 60 мл;
  • олія соняшникова, 100 мл;
  • перець.

Готуємо:

Тонко шаткуємо капусту. Дрібним кубиком ріжемо цибулю разом із солодким перцем.

Овочі гарненько перемішуємо.

у каструлі з’єднуємо всі необхідні інгредієнти для маринаду, окрім гірчиці та оцету, доводимо до кипіння, варимо кілька хвилин.

Знявши маринад із вогню, додаємо гірчицю та оцет, перемішуємо.

Готовим маринадом заливаємо овочі, перемішуємо, накриваємо кришкою та залишаємо у прохолодному місці на добу. Можна поставити у холодильник.

Після того, як минула доба нашу капусту розкладаємо в банки, трохи трамбуємо та заливаємо маринадом. Накриваємо кришками.

Така капуста зберігатиметься 1 місяць у холодильнику або у підвалі.

Смачного!