Після дзвінка не могла зрозуміти, що мені хочеться: плакати чи сміятися. Подзвонив колишній чоловік о 9 ранку і зачитав мені всі свої умови, за яких він згоден повернутися у родину

Після дзвінка не могла зрозуміти, що мені хочеться: плакати чи сміятися. Подзвонив колишній чоловік о 9 ранку і зачитав мені всі свої умови, за яких він згоден повернутися.

Звичайно, я здогадувалася, що в кожній сім’ї є моменти, які подружжя не влаштовують. Але при цьому нормальні подружні пари сідають і говорять про те, що їм не подобається, а не тримають все в собі роками, в результаті доводячи себе до розладів. Іноді сперечаються і з’ясовують стосунки. Однак ні в якому разі не мовчать і не терплять.

А після дзвінка чоловіка я дізналася, що йому 20 років доводилося терпіти мою любов до домашнього господарства та виховання дітей, мої методи по виживанню в складні часи безгрошів’я, мій спокій і не вміння підвищувати голос і влаштовувати сцени. Я не кажу, що я ангел. Однак я не люблю влаштовувати розборки, я не вмію волати.

Отже, чоловік бажає, щоб я змінилася зовні: стала більше доглядати за собою, красиво одягатися, трохи схудла. Зрозуміло справа, що без цього нікуди. Я звичайно не проти схуднути і це можна зробити за безкоштовно, але ось на повноцінний догляд за собою де знайти гроші? А, так, я забула, адже я повинна щось придумати, щоб мій дохід збільшився.

Ще чоловік зажадав, щоб я стала такою ж уважною і турботливою, як у нас було на початку сімейного життя. Влаштовувати романтичні вечори, придумувати цікаві заняття, була безтурботною, і легкою на підйом. Ще не придумала, як це все втілити в життя.

А останньою умовою стало виселення моєї кішки з дому. Ця вимога мене узагалі здивувала. Я підібрала кішечку на вулиці рік тому. Вона була в поганому стані і було їй тоді кілька місяців. Чоловік її прийняв і полюбив, ну я так думала.

Наша розмова закінчилася тим, що я пообіцяла подумати. Однак робити я цього не збираюся, адже тут і так все зрозуміло.

Я не можу зрозуміти тільки одне, коли у чоловіка з’являється стільки впевненості в собі, яка межує з відвертим нахабством, що він вважає за можливе висувати вимоги? І добре б олігарх який, так ні ж – водій на хлібозаводі. Живемо ми в селі, а я працюю дояркою. Пішов він до своєї старенької мами, яка впустила його з умовою, що він побуде лишень місяць, а далі най повертається у родину.

А сьогодні оцей дзвінок…

Передрук без гіперпосилання на hot-news.com.ua – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page