Після кафе свати поїхали до нас додому і погостювали у нас три дні, а коли поїхали – ми не дорахувались багатьох речей. Спочатку навіть і не повірили ми в це, тому почали придивлятись до своїх речей пильніше. І що ви думаєте?

Наша дочка нещодавно вийшла заміж і у нас з’явилися нові родичі – зять і свати. Ми живемо в селі, а вони міські. Тому під приводом, що давно не були на природі, напросилися до нас в гості.

На їх бажання і плани я мовчала і ніяк не реагувала. Їхній син, тобто мій зять, кардинально відрізняється від них, немов він не дитина своїх батьків. Він дуже хороша людина, якій притаманні всі чоловічі якості. Я вважаю, що моїй доньці дуже пощастило з ним і вона зробила правильний вибір. Працьовитий, турботливий і уважний до дружини, до своїх батьків і до нас. Все вміє по господарству, хоч ще і молодий.

Сват у нас далекобійник, працює в хорошій фірмі, проте мінус в тому, що вдома не буває тижнями і це впливає на його поведінку в сім’ї, так як він мало знаходиться в доброму товаристві. Він звик до спілкування в дорозі і це позначається. А ось сваха спокійна, тиха і мовчазна жінка. Крім старшого сина, мого зятя, у них троє малолітніх дітей. У них гроші є, у свата хороший заробіток.

Нещодавно ми вирішили з чоловіком запросити їх на сімейне свято, адже тепер ми рідня. Спочатку, звичайно, довго вирішували, але все ж покликали. Відзначали ми в кафе, замовили банкет, гостей було багато. І ось мій сват в розстебнутій сорочці, гордо постав перед гостями.

Мій зять зробив йому зауваження, а він послав свого сина при всіх гостях та подалі. Ну нічого, буває, все списалося на надто гарячі напої.

Після кафе свати поїхали до нас додому і погостювали у нас три дні. Весь цей час сват намагався нав’язати нам своїх молодших дітей, щоб ми взяли їх до себе погостювати на кілька днів. Звичайно, ми на це не погодилися.

Нарешті свати поїхали, а ми пізніше зрозуміли, що вдома не вистачає багатьох речей. Ми спочатку навіть не вірили в це. Все по дрібниці, але дуже неприємно. У чоловіка зникли деякі інструменти, дрібнички, акле потрібні. А ще сват примудрився поцупити маленький замок з хвіртки.

Сподіваюся, що це був перший і останній раз, коли у нас гостювали свати. Пощастило, що їх син не такий, як вони, але ми його ще мало знаємо і мало чи.

Передрук без гіперпосилання на hot-news.com.ua – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page