Після цього інциденту у мене не залишилося сумнівів, що чоловік моєї донечки копія мого колишнього. Тоді я вирішила поговорити з дочкою з приводу їхнього розлучення. Розповіла їй про всі негаразди, які мені довелося пережити з її батьком, і спробувала умовити її розлучитися з чоловіком. Разом ми могли б знімати квартиру і жити, не залежачи від волі чоловіків. Але дочка сказала, що дуже сильно любить свого чоловіка і не хоче з ним розлучатися. Моя донечка не розуміє, що роки минають, і потім вона буде шкодувати про те, що вчасно не прийняла правильне рішення. А я не можу її залишити один на один з її чоловіком

Так вийшло, що два роки тому я розлучилася з чоловіком. Мені тоді було 48 років. І я гостро відчула, що скоро мені виповниться 50 років, а майже 30 з них я прожила під одним дахом з нестерпною людиною. Я все життя мріяла про розлучення, але то чекала, поки діти виростуть, то переймалась, що скажуть люди. Але в один день моє терпіння лопнуло. І я зважилася на такий серйозний крок, як розлучення. Просто мій колишній чоловік неймовірно впертий. Усе наше життя він командував, що і як мені робити правильно, при цьому обов’язково дорікаючи мені тим, що я живу за його рахунок. Завжди хотів, щоб я з ним у всьому радилася, і ніколи не давав мені вчинити, як я хочу.

І ось, нарешті через стільки років, я стала вільна. Я зібрала свої речі і переїхала жити до дочки. Вона вже кілька років одружена і у мого зятя великий будинок. Тому дітям було не складно виділити мені кімнату. Але поживши деякий час з ними, я усвідомила, що мій зять точно такий же, як і мій колишній чоловік. В його будинку у моєї дочки немає ніяких прав. Він постійно просить у неї звіт про витрачені кошти. Якщо ми десь гуляємо, то він завжди дзвонить і питає, коли вона буде. Моя дівчинка взагалі не має ніякого права голосу. Всі свої дії вона зобов’язана погоджувати з чоловіком.

У них йде ремонт на другому поверсі. Так, коли я вмовила доньку купити кахель для підлоги на свій смак, зять аж побілів від обурення. Виявляється, що він уже замовив якийсь спеціальний ламінат. Почав дорікати мені, сказав, щоб я не лізла не в свої справи. Що за ремонт відповідальний він. А раз я живу в його домі і за його рахунок, то повинна підкорятися його правилам і вимогам.

Після цього інциденту у мене не залишилося сумнівів, що чоловік моєї донечки копія мого колишнього. Тоді я вирішила поговорити з дочкою з приводу їхнього розлучення. Розповіла їй про всі негаразди, які мені довелося пережити з її батьком, і спробувала умовити її розлучитися з чоловіком. Разом ми могли б знімати квартиру і жити, не залежачи від волі чоловіків. Але дочка сказала, що дуже сильно любить свого чоловіка і не хоче з ним розлучатися. Моя донечка не розуміє, що роки минають, і потім вона буде шкодувати про те, що вчасно не прийняла правильне рішення. А я не можу її залишити один на один з її чоловіком.

Але переглянувши один фільм я зрозуміла, як урятувати свою дитину. Я не буду відверто йти проти зятя і вмовляти доню розлучитись – я буду натяками випадковими фразами, або недоговореними словами викликати у них обох упевненість, що друга половинка має іншого.

Я врятую свою дитину і донька ще подякує мені, за врятоване життя.

Передрук без гіперпосилання на hot-news.com.ua – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page